Rodičovský horoskop na týden 4.7. – 10.7.

Rodičovský horoskop na týden 4.7. – 10.7.

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dovíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

To, že se s partnerem hádáte, jak ho vychovávat, je naprosto přirozené. V žádném případě však nesmíte dopustit, aby se váš Beránek stal svědkem vašich sporů. I když se tvrdí, že je to přímočaré znamení, dokázal by vašich sporů využít ve svůj prospěch tak, že byste jen koukali.

Zatímco v sobotu, kdy je Venuše v jeho znamení, to bude dokonalé dítě, s kterým můžete jít kamkoliv a ono vám ostudu neudělá, v neděli se situace rapidně změní. Před návštěvou ho raději nenápadně ukliďte, protože jim prozradí všechno, co se u vás doma děje a s čím se vám nechce vylézat na světlo.

Pokud ještě neumí jezdit na kole, věnujte prodloužený víkend jeho učení. Při jeho obratnosti vás překvapí nesmírně rychlými pokroky. Když pak spolu s ním v pondělí vyrazíte na delší projížďku, dávejte si pozor, aby vás neuštval!

Zatmění, které na něj v úterý působí, byste měli vzít na vědomí a včas učinit všechna potřebná protiopatření. Pokud je to Ráček, schovejte klíče od domu, aby je neztratil, a vy nemuseli měnit zámky. Pokud je to Rak dospělý, schovejte klíče od auta, aby je nenašel a vy nemuseli kupovat nové.

Veškeré hovory na osobní témata režírujte tak, abyste se o něm konečně něco dozvěděli. Může vás velice překvapit svými jasnými plány, které se týkají jeho profesní budoucnosti. Jeho představy o tom, co bude dělat, vám mohou připadat až fantastické, ale dříve či později to tak dopadne.

K rozhodnutím, která se ho týkají, musíte přistupovat s rozvahou a hlavně tak, abyste na ně měli dost času. Pokud chcete po prázdninách dát Pannu do jiné školky nebo školy, je potřeba, abyste na tom už teď pracovali a vysvětlovali všechno pozitivní, co pro ni z nastávajících změn vyplývá.

Pokud si stěžuje, že ho často pobolívá hlava, nezamýšlejte se nad jeho zdravím, ale nad okolím, ve kterém se pohybuje. Stačí jedna tetička nebo babička, která si na bolesti hlavy stěžuje, a vaše ratolest bude ihned následovat jejího příkladu a stěžovat si taky.

Potíže můžete mít se Štírem, kterého znáte téměř od plenek a jehož jste delší dobu neviděli. Když nevíte, jak se k němu chovat, chovejte se k němu jako k dospělému. Bude to daleko rozumnější než kdybyste se na něj vrhli a začali vzpomínat, jak jste ho ještě docela nedávno vlastní rukou přebalovali.

Než s ním o prodlouženém víkendu někam vyrazíte, měli byste si uvědomit, že Luna je v jeho znamení a že může na veškeré podněty reagovat citlivěji než obvykle. V žádném případě neuděláte špatně, když si vezmete na cesty zásoby Kinedrilu a v případě potřeby je použijete.

Úplněk v jeho znamení, který je spojený se zatměním, můžete využít v případě, že ho chcete zbavit některého zlozvyku. Pokud mu v úterý kolem poledne (přesně v 11.23) vezmete třeba dudlík, je reálná pravděpodobnost, že na něj ještě do večera zapomene a po zbytek života se odejde bez něj.

V pondělí odpoledne, kdy bude pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Neptunem, dohlédněte, aby se zbytečně nepředváděl. Když začne svým stejně naladěným kamarádům dokazovat, jak je skvělý, strhne je k soupeření, které nebude rozumné a při kterém budou všichni riskovat víc, než je zdrávo.

Život s tímto dítětem momentálně připomíná ráj. Vaše mládě vám dělá všechno, co vám na očích vidí, a je spokojené s každým programem. Nad ránem vám sice pravidelně vleze do postele, což silně omezí váš soukromý program, ale to je jen malá piha na jinak krásném týdnu.

Doporučujeme

Články odjinud