Rodičovský horoskop na týden 8.5. – 16.5. 2010

Rodičovský horoskop na týden 8.5. – 16.5. 2010

Ve spolupráci s astroložkou Jarmilou Gričovou jsme pro vás připravili tzv. rodičovské horoskopy. Je to vlastně horoskop pro vás o vašich dětech. Dozvíte se, zda tento týden budou hodné, nebo zda budou pokoušet vaše nervy.

Všechno zlé je pro něco dobré! Pokud na dítko z tohoto znamení nebudete mít dost času, ukáže se jako samostatný jedinec, který se o sebe postará bez zvláštních problémů. Možná byste měli přehodnotit vztah, který k němu máte, a uvědomit si, že je čas, abyste mu trochu povolili uzdu.

Momentálně potřebuje o dost víc soukromí, než jste zvyklí. Pokud zjistíte, že s daleko větší chutí než obvykle zalézá do samoty, nedělejte kolem toho dusno, ale buďte ve střehu. Ve chvíli, kdy ze samoty vyleze, si bude potřebovat popovídat a vy v té chvíli musíte být nablízku.

I když je věkem malý, má neobyčejně skvělé myšlenky! Přijdete na to ve chvíli, kdy sám od sebe přijde s nápadem, který vám ve svém důsledku neobyčejně ulehčí život. Nezapomeňte ho náležitě pochválit a všem příbuzným a známým sdělit, že byste bez jeho aktivní pomoci byli v životě totálně bezradní.

Ve chvíli, kdy svou malou Račici přichytíte s romantickou knihou v ruce, se zdržte komentářů, hodnocení i vtipkování. Uvědomte si, že vaše slečna jede momentálně na city a podobnou četbu, kde se to hemží krásnými hrdinkami a urostlými hrdiny, opravdu potřebuje. Nic neříkejte a počkejte, až to přejde.

Víkend s Lunou v Rybách bude mít dost překvapivý průběh. Zatímco obvykle máte co dělat, abyste energii svého potomka alespoň trochu usměrnili, teď nechápete, co se děje. Dítě je klidné, spokojené a po většinu víkendu se nalézá přesně tam, kam jste ho dali a odkud vám neutíká.

Pokud jste zatím jen tušili, že jde o dítě, které kvůli pochvale udělá skoro cokoliv, teď se vám to nade vší pochybnost potvrdí. Když se u vás o víkendu ukážou přátelé nebo příbuzní, aktivují vaší Panence její partnerský sektor, a ona jim bez říkání a bezvadně předvede všechno, co umí, a možná i ještě něco navíc.

Momentálně jde o období, kdy se cítíte v roli rodičů tohoto dítka skvěle a kdy si jenom přejete, aby to vydrželo co nejdéle. Na rozdíl od ostatních rodičů, kteří se s dětmi potýkají a hádají, si vy vychutnáváte každou společně prožitou chvíli a vůbec nic vám neschází.

Pokud je to malé dítě, u kterého chcete vyzkoušet šátkování, je nejvyšší čas, abyste se do toho dali. Využijte středy, kdy se v jeho partnerském sektoru nachází stacionární Merkur a jděte do toho! Vy lehce zvládnete všechno, co je potřeba, a váš malý Štírek si bude nový způsob dopravy vyloženě užívat.

Na věku nezáleží, čekejte spory! Vaše dítko má velice jasnou představu o tom, co mu sluší, a bude se jí s veškerým nasazením držet. Zvláště v pondělí a v úterý, kdy je Luna v Beranu, nemáte proti jeho rozhodnosti šanci. Vzdejte předem prohrané boje a dopřejte dítku pocit sladkého vítězství!

Snažte se ho nenápadně přimět, aby si všechny důležité zkoušky naplánoval na středu, kdy na něj působí velice příznivý Merkur. Mladšímu Kozorohovi navrhněte, aby se v tomto dni nechal sám a dobrovolně vyvolat, ale pokud usoudí, že by se tím před spolužáky ztrapnil, přesvědčování zastavte.

Jeho přesvědčovací talent je naprosto dokonalý. Ve chvíli, kdy se rozhodne, že něco opravdu potřebuje, má jasno a vy se s tím musíte smířit. U staršího dítka však můžete chtít, aby sáhlo do svých úspor a na celé akci se finančně spolupodílelo, což může jeho zápal pro nákup neobyčejně ochladit.

I když si myslíte, že je to dítě, které funguje na city a emoce a v úsudku poněkud pokulhává, přesvědčíte se, že to zdaleka není tak zlé. Rodinné problémy a jejich zdroje zanalyzuje naprosto brilantně a tvrdá logika, kterou přitom projeví, vás přinutí k přemýšlení o tom, jaký se být zdá a jaký opravdu je.

Doporučujeme

Články odjinud