Rodina spotřebičů Electrolux se rozrůstá

Rodina spotřebičů Electrolux se rozrůstá

Očekávaným přírůstkem do rodiny Electrolux jsou nové myčky v tzv. Alfa designu. Dvě z nich mají klasickou šířku 60 cm a jedna 45 cm pro menší kuchyň. Všechny tři se mohou pochlubit krátkým třicetiminutovým programem pro rychlé umytí mírně zašpiněného nádobí.

Rodina spotřebičů Electrolux se rozrůstá

Očekávaným přírůstkem do rodiny Electrolux jsou nové myčky v tzv. Alfa designu.
Dvě z nich mají klasickou šířku 60 cm a jedna 45 cm pro menší kuchyň. Všechny tři se mohou pochlubit krátkým třicetiminutovým programem pro rychlé umytí mírně zašpiněného nádobí a naopak velmi intenzivním osmdesátiminutovým programem při teplotě 70 °C pro důkladné umytí silně znečištěného nádobí a úsporným systémem Aquapuls, který šetří vodu
a elektrickou energii, v žádném případě však není snížena účinnost mytí nádobí.

Myčka ESF 6120 je vybavena 4 programy a 4 teplotami, novinkou je systém Aqua stop v základní výbavě, vylepšením je ohřev pomocí průtokového ohřívače vody namísto topné spirály, u které se může zachycovat nečistota a zápach. Myčka má navíc systém aktivního sušení a časovou předvolbu startu. Její doporučená maloobchodní cena je 16 990 korun.

Myčka nádobí ESF 6140 má rovněž 4 programy
a 4 teploty, včetně zkráceného 80minutového programu, navíc je zde tlačítko pro poloviční náplň a časová předvolba.Výrobek se může pochlubit nízkou spotřebou vody (17 l)i energie (1,05 kWh). Její doporučená maloobchodní cena je 17 990 korun.

Ťzký model ESF 4130 má také 4 teploty
a 4 programy, spotřeba vody je pouze 14 l, spotřeba elektrické energie 0,8 kWh a účinnost mytí B. Je vybavena přestavitelným horním košem, podnosem na dlouhé nože, funkcí Aqua stop, průtokovým ohřívačem a časovou předvolbou. Její doporučená maloobchodní cena je 17 990 korun.

zdroj: Electrolux

Doporučujeme

Články odjinud