Rodinný podnik. Co dokázaly čtyři maminky na mateřské?

3 komentáře

Sachmet2
7. května • 11:19

Ne každý je ale talent na ruční práce. Pak je dobré dělat třeba virtuální asistentku. Takové podnikání je skoro bez nákladů a dá se dělat doma, podle vlastního rozvrhu. Stačí si udělat kurz a je to.

Rybushka
16. října • 10:39

No, měly štěstí, že přišly na něco, o co je zájem....a možná taky uspěly proto, že nezačínaly s tím, že na tom zbohatnou, ale s tím, že jen potřebujou něco dělat při mateřský a že je to baví a nejsou líné pracovat rukama. Moc jim to přeju a držím palce do budoucna.

Elynor
12. října • 13:44

No nevím, dámy možná měly velké štěstí. Lidí, co nabízejí svoje rukodělné výrobky, jsou mraky. Ale uživí to málokoho. Kromě toho, pokud jsem vyrozuměla správně, všechny ty dámy měly manžela, který je živil, takže si mohly dovolit nějaký čas nevydělávat, než si našly zákazníky. Kolem sebe vidím spíš ty neúspěšné pokusy. Obchod s textilním kdečím typu kapsy, ubrusy, polštáře atd. se udržel s bídou tři měsíce, už je zavřený. Salon krásy pro psy půl roku (specializované kadeřnictví pro děti je sice malinko rozdíl, ale nemyslím si, že by mělo větší úspěch, zde v malém městečku). V článku zmíněné pečení dortů už taky nabízí kdekdo, a skoro bych řekla, že už to vychází z módy, ony ty dorty zhusta byly na pohled efektní, ale jíst to moc nešlo, takže si to člověk objednal jednou a stačilo. Kromě toho jak často člověk potřebuje dort? Jednou, dvakrát do roka... Aby měl člověk v něčem takovém úspěch, musí nastat souběh okolností, které jsou spíše výjimka. Dámám to přeju, že uspěly, ale není to univerzální řešení pro všechny.

Doporučujeme

Články odjinud