ROK 2016: Co nás čeká dle věštců a proroctví? Vyhlídky jsou pesimistické!

5 komentářů

neilen
7. ledna • 5:06

Na to nemusíme číst v palmových listech, stačí se podívat za hranice.

Mata69
3. ledna • 11:49

Elynor: taky možnost. Já ty opiáty brala tak, že by si jich člověk mohl po přečtení toho článku hrst nasypat a zapít něčím ostřejším. ;-) Kdo nemá sílu na ten provaz nebo šutr na noze před skokem do rybníka.

Elynor
3. ledna • 10:28

Mata69: opiáty ne :-) antidepresiva. To je už několik let veliká móda. Každej obvoďák je běžně předepisuje po hrstech, a ani je člověk nemusí chtít, stačí, když se netváří dostatečně radostně, a už doktor projeví starostlivost, a nacpe mu něco na lepší spaní a veselejší náladu. Takovéhle články to samozřejmě jen podpoří.

kolla
1. ledna • 21:10

Mata69: Krásně ste to napsala!!!Krásnej Novej rok.Pamatuji si jak měl život na Zemi skončit 21.12.2012 a tolik lidí věřilo:-))))že se zbaví dluhů, problémů, manželek, manželů,tchýně, práce, nemocí..A zase nic.A tak je to skoro tisíce let.Jak padne asteroid, když né tak slunce,když né tak aspon Amerika..když né aspon euro, a když né ,sežerou nás utečenci:-((

Mata69
1. ledna • 17:17

Ano, takových článků jen víc a houšť! Doporučuji k nim dodávat provaz a nebo kámen na nohu, eventuálně hrst opiátů. Opravdu - není nad to šířit mezi lidmi strach a obavy blbými a pochybnými předpověďmi vycucanými z prstu. Všechny ty dávnověké prognostiky jsou známé tím, že si je de facto může vyložit každý jak chce. A tvrzení o ekonomické krizi, která "právě probíhá", je opravdu mimo mísu a svědčí o velké informovanosti a fundovanosti autora.

Doporučujeme

Články odjinud