Roky jsem tolerovala manželovu nevěru. Už toho mám dost!

11 komentářů

Truda
6. srpna • 17:00

"Všechno zlé, je k něčemu dobré." K čemu je dobré vkládání čárky doprostřed věty? Zlé, je dobré. Autor, neumí gramatiku. Neovládá, rošťanda jedna, rodný jazyk.

betateta
6. srpna • 14:16

Babaloo55: Paní si to asi všechno musela v sobě nějak přežvýkat, aby se z toho nezcvokla. Mám také sklony k tomu, na všem blbém hledat něco dobrého a v hlavě si to naštelovat tak, že měto posunulo dál. Přiznávám, je to asi berlička a obranný mechanismus. Jinak dávám palec nahoru Yasmin a závidím tu rozhodnost, já ji kdysi dlouho neměla a teď lituju ztracených let.

šiška
6. srpna • 11:30

Yjasmin nic lepšího jste nemohla udělat,dávám palec nahoru! Nejhnusnější u chlapa je, když neváhá zahýbat těhotné manželce! To udělá jen velký dobytek bezcharakterní. Nikdy bych o chlapa nebojovala ani se neobětovala kvůli dětem.Na to si příliš sebe vážím než se nechat ponižovat od čuněte! Popřála bych mu hodně štěstí a vykopla ho. Žádný chlap totiž za to nestojí, takový úžasňáci to zase nejsou aby se ženská musela o něj dělit s jeho milenkou!

helza
6. srpna • 10:06

Mata69: Před těmi 25. lety byl mobil hodně drahý a nebyl pro každého. Taky si uvědomuji, že jsme měli v práci mobil už dřív, okolo roku 1986. Byl velkej, vozil se v autě a signál měl pouze poblíž některých měst. Ale když se objevily první mms a "mobilofoťáky", tak se šířily dosti rychle. Vím, že na Dámě, kde jsem od října 2005, jsme tehdy blbly s grafickými programy jak divé a už sem dávaly holky fotky s mobilů. Digitální foťáky mám dojem byly v té době podobně, nebo i více "neběžné". Ale to je asi mimo téma. Fakt je, že časově to nějak neštymuje. sice nevíme, po kolika letech od sňatku, povila první dítě, ale už tráví noc u přítelkyně. Že jo. :-)))

Mata69
5. srpna • 22:39

helza: otázka je, jestli ten mobil v roce 2002 nebo respektive ta služba MMS byla v tom roce už dostupná. Určitě ne tak masově rozšířená jako teď a troufám si tvrdit, že takový mobil měl málokdo.
Budiž, je to tím, že nám to připadá už jako samozřejmost a že je to tak dávno dávníčko.

niki.6
5. srpna • 22:13

Mata69: máš pravdu, mohli by se víc soustředit na časové souvislosti :))))

helza
5. srpna • 19:16

Mata69: pohledala jsem na netu a našla : "...nejstarší mobilní operátor momentálně funguje pod názvem Telefónica O2 poskytuje služby již od roku 1990", tedy 25 let. MMS se ale posílají až od r. 2002, roku 2002, taky na trh vstoupila Nokia 7650 - první telefon na našem trhu, který nabídl integrovaný digitální fotoaparát. Tedy před 13. lety. Ale stejně to neuvěřitelné, jak ten čas letí :-)

j66
5. srpna • 19:15

Mata69: jj to byly mobily s anténkou ale dalo se s nima jen telefonovat, myslím, že ani sms se ještěnedaly posílát, nebo snad jen velká písmena? A ty zaručené zprávy že to ničí mozek , ty si pamatuji :-))

Babaloo55
5. srpna • 19:06

Nechci rýpat, ale pronášet moudra o tom, že cituji: všechno zlé, je k něčemu dobré. Všechna těžká životní období nás mění, posilují a dávají nám šanci zmoudřet a „vyrůst.“ Z podivuhodných důvodů nás směrují k tomu, začít v životě něco nového. Nenechte si tento okamžik pod náporem smutku a zklamání uprchnout po dvaceti letech manželství s děvkařem - trochu silná káva. Nicméně Kláře přeju, aby byl její další život šťastný.

Mata69
5. srpna • 18:47

U první nevěry, kdy byl synovi rok - našla v mobilu i fotku int. partií? Takže v době cca před dvaceti lety? (i kdyby před patnácti lety - pamatujete si na mobily v té době???)

Yasmin.Hayatt
5. srpna • 17:39

Já na nevěru přišla v 6. měsíci těhotenství. Údajně bral služby navíc, ale jezdil za ní až do 100km vzdálené Plzně. Neváhal si kvůli ní půjčovat od přátel i lepší auta a to jedno totálně zdemoloval. Když jsem mu na to přišla, zabalila jsem mu všechny věci i cennosti a naložila do auta před barákem a klíčky nechala na palubce a odešla. Když se dostavil, nebylo tam ani auto, ani věci a už vůbec tu neměl domov. Co s takovým ..........

Doporučujeme

Články odjinud