Roman Skamene: Mám cejch opilce!

Roman Skamene: Mám cejch opilce!

Herec Roman Skamene (56) to nemá jednoduché. Párkrát pohořel jako podnikatel a kdysi byl ocejchován jako ožrala. A tomu, jak sám říká, se nedá bránit. "Když si někdo jiný vyrazí na skleničku nebo pivo, tak má špičku, nebo dobrou náladu. Já si vyjdu s kamarádem, dám si šest třetinek desítky a už jsem notorik, ochlasta a dělám ostudu," řekl otráveně.

Narážel tím na předvčerejší (14. 2.) informace bulváru, kde se psalo o něm a moderátorovi Marku Vítkovi, že se v neděli opili, cpali se u stánku buřty a vyřvávali na celé kolo, že se rozvedou s manželkami, protože je vůbec nepotřebují. Prostě dělali pořádný rozruch.

"Nikdy jsem nebyl a nebudu buchta domácí. Občas vyrazím mezi lidi, jako každý druhý. Na podobné lži a výmysly jsem si už zvykl. I na to, že se autoři podobných literárních skvostů ani nenamáhají zavolat a zeptat se. Jen jim jako alibi stačí napsat, že se mi snažili zavolat, ale nikdo mobil nebral. Přitom já telefony beru běžně a každému," vysvětlil Skamene.

A jeho údajné narážky na rozvod ho rozpálily do běla.

"Jsem s manželkou třicet let a deset let předtím jsme spolu chodili. Nikdy jsem o rozvodu neuvažoval a ani na něj nepomyslel. Jsme v pohodě.

Přestěhovali jsme se na Velkou Ohradu a žijeme v klidu. Někomu to asi možná vadí, ale je to jeho věc," dodal herec.

ČTĚTE TAKÉ:
Agáta Hanychová: Těší se její partner na miminko?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud