ROMANA (42): Kdysi jsem se rozhodla pro potrat, dodnes nelituji

farah.farah
7. září • 17:30

Zajímavá diskuse.pokusím se rwagovat na to co zde bylo řečené.ad jedna plod dle českáho zákona není dítě a žena má právo jít na potrat - tzn je úplně jedno co si kdo myslí ale každá žena má právo jít na potrat, protože těhotenství není jen o plodu ale i o jejím těle. Ad dva nikde není psáno že kdyby na potrat nešla že by dít donosila a že by žilo tak že tu nemávejte automaticky vlajkami s nápisem vražedkyně dětí. Líbit se vám to nemusí můžete mít pocitově jiný názor ale to že na potrat má nesporné právo tím prost neokecáte. A nemusí nikomu své důvody zdůvodňovat, na komise se dnes už nechodí. Co se týká teorií jako donosit a být saostatná matka....nebo ho dát k adopsi nebo věnovat rodině partnera.......opět její život její rozhodnutí, vůbec nechápu jak někdo může říct co měla udělat..chápu že řeknete co byste na jejím místě udělaly vy...ale nutit někomu vaše rozhodnutí a tvrdit že to měl udělat tak a tak.......máte dámy všechny patent na rozum?
Ad tři blbka co nebrala antikoncepdy....dámy.,,,no tak, jistě víte že antikoncepce má i mnoho vedlejších nepříéjemných důsledků a pokud je partner ochoten jít do kondomu tak je to zdravější než užívat chemické pilule, nkdo dokonce antikoncepci nesnáší a mít jí nemůže .........je vlastn docela děsivé jak dnes všichni berou za automatické že žena do sebe má rvát chemii pokud nechce otšhotnět a pokud to nedělá tak je "blbka". Ochrana kondomem je uřčinná tuším že na 95% piluke na 98% tak že v tom není tak zásadní rozdíl a přitom si do sebe nervete potencionáln roblematicé látky. Tak že ženy co volí tuto variantu fakt nesoudím.
Jinak to zda na ni ušil boudu.....to může být taky jen její teorie pokud používali kondom tak jak říkám není to 100% pokud přerušovanou soulož tak ta už vůbec ne..leda by jí přiznal, že schcáln propichuje kondomy nebo tak něco....pak by jistotu mla že to bylo schválně.
Profackování není omluvitelné ani v takovéto situaci a hooodn zírám že to některým zvás připadá normální či adekvátní .................máte snad pocit že zfackování mohlo njak pomoci tomu aby si to rozmyslela? Tohle udělá jen slaboch nebo manipulátor či agresor normální chlap ženskou prostě nebije když o něčem diskutují...Za mne závěr - její rozhodnutí se vám nemusí líbit a nemusíte s ním souhlasit na to máte právo ale myslím že byste ho měly respektovat, protože na takové rozhodnutí měla právo.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud