Romantika především

Romantika především

Znáte ten povznášející pocit, když vám pod rukama něco vzniká ? Nemusíte být umělcem nebo výtvarníkem. Tvořit můžete i skládáním obrázku dílek po dílku – skládáním puzzle.

Každý výrobce má nějaké řady motivů, které jej odliší od konkurence. V letošní kolekci německé značky Spiel Spass je množství zajímavých novinek. Největší úspěch má nová kolekce s motivy divokých zvířat. Ojedinělá je řada „Triptychon“. V jednom balení jsou puzzle 1 x 1000 dílků a 2x puzzle 500 dílků, které tvoří po složení třídílný panoramatický obraz. V nabídce zůstavají úspěšné fotografie dětí od Kim Anderson, které jsou doplněny o nové položky. Hezkým dárkem nejen pro zamilované jsou fotografie mileneckých párů a další romantické náměty.

Dále pokračuje řada „Mystery“ se spoustou draků, vlků a čarodějů, mořský svět a také různorodé kolekce z 1000 a 500 dílků. Děti potěší puzzle se zvířátky ze 40, 60 nebo 100 dílků. Každý si zkrátka najde to své. Tuto značku a mnohé další můžete zakoupit v prodejně dovozce Dino-hračky, OD Labe, Ústí nad Labem nebo v on-line prodejně www.dino.cz. Přejeme mnoho radosti při skládání.

Soutěž s obchodem Dino

Odpovězte správně na soutěžní otázku a 5 z vás může vyhrát puzzle 1000 dílků nebo na přání 40, 60, 100, 500 dílků - vše od značky Spiell Spass.

Soutěž je ukončena. Vyhrávají: vikuna, konik, sharonka, shine-girl, Gwendy

Doporučujeme

Články odjinud