Roseanne ruší natáčení kulinářské show

Roseanne ruší natáčení kulinářské show

Všemi očekávaná televizní show The Domestic Goddess Hour (Hodina domácí bohyně) komediální hvězdy Roseanne Barrové se zřejmě jen tak vysílat nezačne. Natáčení muselo být přerušeno poté, co herečka oznámila, že se musí podrobit hysterektomii, tedy chirurgickému odnětí dělohy. Zdravotní stav padesátileté Roseanne zřejmě ohrozí také její další projekt, The Real Roseanne Show.

Nová kulinářská show, v níž měla Roseanne přesvědčovat diváky, aby zavrhli diety a pustili se do dobrot, které s přáteli uvaří, se měla začít vysílat 20. září v kabelovém programu ABC Family. Herečka ovšem podle tiskové mluvčí televizního programu první díl nestačila dokončit a tak bude muset být vysílání zřejmě odloženo.

"Je nám opravdu líto, že Domestic Goddess nezačneme s největší pravděpodobností vysílat. Je ovšem prvořadé myslet na zdraví naší seriálové hvězdy," dodal mluvčí ABC Kevin Brockman s tím, že možná seriál nevznikne vůbec.

ABC má v zásobě ještě dva půlhodinové díly The Real Roseanne Show, jejíž vysílání mělo skončit 17. září kvůli malé sledovanosti a také proto, aby se Roseanne mohla naplno věnovat svému novému pořadu. Nyní to ale spíše vypadá, že herečka bude pokračovat v započaté práci a nový projekt dá ze zdravotních důvodů na čas k ledu.

Premiérové vysílání The Real Roseanne Show, které se konalo 6. srpna, shlédlo pět a půl milionu diváků, což je v celotýdenním průměru sledovanosti 59. místo v USA. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud