Rosnička Romana Vítová splnila přání Miss Barbie 2006

Rosnička Romana Vítová splnila přání Miss Barbie 2006

Sedmiletá Lenka Švejdová Přerova se stala vítězkou celorepublikové soutěže Miss Barbie 2006. Jako odměnu za titul získala kromě hraček od společnosti Mattel také dárek v podobě nezapomenutelného zážitku a sice: „Den splněných přání“.

Přáním Lenky bylo setkat se s rosničkou TV Prima Romanou Vítovou a na vlastní kůži si vyzkoušet moderování pořadu Počasí. Miss Barbie 2006 jsme její přání s radostí splnili! A tak se pátek 13. dubna stal pro malou školačku dnem splněného přání. Setkání s Romanou Vítovou začalo líčením a oblékáním v kostymérně barrandovského studia. Romana Vítová v průběhu návštěvy provedla Leničku a její rodinu po celém studiu na Barrandově, ukázala jí, jak se počasí moderuje a společně si to také vyzkoušely. Lenka si vedla dobře a šikovně si poradila i se záludným televizním vysílacím systémem, který při natáčení počasí vše zobrazuje zrcadlově. Tuhle záludnost po krátkém tréninku s Romanou Vítovou zvládla Lenka na jedničku a natočila vlastní relaci o počasí! Lenka si svoje dobrodružství užívala bez trémy a strachu.

Stále nemohla přijít na to, jak je možné, že si Romana vždycky pamatuje, co má říkat, a tak jí profesionální rosnička prozradila, kam si schovává taháky, kdyby náhodou zapomněla text. Šťastná, plná nadšení a radosti si Lenka užila „Den splněných přání“, kdy prožila svůj velký moderátorský sen. Možná z ní za pár let vyroste konkurence dnešních rosniček! Co je Miss Barbie? Soutěž o nejsympatičtější děvčátka předškolního věku. Konala se již třikrát a vždy se jí účastní holčičky, které si rády hrají s panenkami Barbie, rády malují, zpívají, učí se nové věci. O vítězkách rozhodují sympatie, které oceňuje porota. Uplynulý ročník se uskutečnil ve spolupráci s Nadací Terezy Maxové a semifinálová kola se konala také v dětských domovech. Soutěžní dny provázejí hry, soutěže a zábava pro všechny děti.

zdroj: m-ocean

Doporučujeme

Články odjinud