Rossignol pro váš šatník

Rossignol pro váš šatník

Dne 8. 10. 2006 se v Divadle Kalich v Praze konala módní přehlídka zimní a letní kolekce sportovní módy značky Rossignol. Akce proběhla za účasti hvězd všech oborů – sportu, módy i showbusinessu.

Příjemná atmosféra byla navozena hned na začátku, kdy promluvila spolumajitelka firmy, bývalá sjezdová lyžařka a bronzová medailistka z olympiády v Sarajevu Olga Charvátová – Křížová a její dcera Klára, která jde hrdě v maminčiných stopách a je nadějným talentem na lyžařských svazích. Zástupci společnosti dále představili fotosoutěž, která se koná ke stému výročí založení firmy a přehlídka mohla začít! Modelky a modelové předváděli sportovní módu, čemuž přizpůsobili své sportovní a taneční výkony a sklízeli tak nemalý úspěch. Pódium hrálo barvami, pestrými vzory a úsměvy modelek a každý z diváků už se v duchu viděl na bílé pláni ozářené sluncem a projasněné některým ze zimních kompletů značky Rossignol.

A komu slušely pestré vzory nejvíce? Podle ohlasu diváků zřejmě vyhrála Agáta Hanychová, vicemiss České republiky z roku 2005. Agáta zodpověděla moderátorce několik otázek, prozradila, že do značky Rossignol se oblékala už její babička i maminka a teď že je řada na ní, což prý ráda splní, jelikož se jí předváděná móda moc líbí.

Letní kolekce se setkala se stejně kladným ohlasem jako zimní, příjemné střihy i materiály lákaly k výletu do přírody.

Příjemnou tečkou na závěr bylo vystoupení Janka Ledeckého, který to na své domovské scéně pěkně rozjel, svými hity rozehřál příjemně naladěné diváky skoro tak jako předtím Agáta Hanychová v plavkách, a to už je co říct! Rossignol prostě po sto letech své existence nabral nový, moderní směr a stejně jako uspěl u diváků na přehlídce, uspěje jistě u všech lyžařů na svazích.

Zdroj:ConPro

Doporučujeme

Články odjinud