Rozhádali jsme se kvůli volbě prezidenta. Doteď to mezi námi visí

5 komentářů

Vendy12
5. února • 0:44

bohumil_vikl: a co na to tvoje partnerka???!!....shodli jste se?

Vendy12
5. února • 0:42

Nebojte, ono se to obrousí. Bylo to i tím, že jsme mohli poprvé volit hlavu státu svobodně. My jsme naštěstí s manželem zajedno, tak jsme si to spíš užívali, ale je pravda, že s kamarády jsme moc nediskutovali. Řekli jsme svůj názor , když se ptali, ale snažili jsme se nevnucovat a už vůbec ne hádat. I když se k tomu občas schylovalo. Příště budeme ostřílenější a kandidáti doufám také a slušnější.

Reikina
4. února • 22:14

Plíce: přesně tak:))) jsem s manželem 27 let a ani jednou jsme nevolili stejně

Plíce
4. února • 20:38

zuzkasim: :-) v ani jedněch volbách za těch 7 let co jsme s manželem spolu jsme se neshodli a přesto to není důvod proč se hádat, jak píšete, máme spoustu jiných důvodů pro dohadování

zuzkasim
4. února • 19:16

Takhle vyostřená hádka kvůli volbám prezidenta? Nemáte vážnější problémy? Právo volit má každý člověk a právo mu do toho zasahovat nemá nikdo. Doma také nejsme v názorech na politiku zajedno, jsme schopní kvůli tomu vést naprosto zbytečnou debatu, ale takhle se rozhádat, na to máme osobnější problémy. Možná ani pro jednoho z nás není prezident osobou, která by se nás až tolik dotýkala. Po tom, co předvedl Klaus (jeho úžasná amnestie) už prostě od prezidenta nic neočekáváme.

Doporučujeme

Články odjinud