Rozvod na stará kolena. Mám pocit, že to nepřežiju

6 komentářů

Truda
19. prosince • 20:46

Nestojí za to bojovat o chlapa, který partnerku nechce. Všechno jednou přebolí a po rozvodu přijde chvíle, kdy si zdeptaná paní začne užívat klidu. Je dobré stanovit si určité hranice v tom, co si k čověku můžou druzí dovolit, a vážit si sám sebe a nenechat sebou zametat.
I samostatná žena nemusí být osamělá. Partner sice moc chybí, ale kromě jednoho chybějícího chlapa je na světě několik miliard lidí, kteří můžou být vašimi přáteli. A to je hodně! Přáteli, kteří vás budou mít rádi, budou si vás vážit a chovat se k vám hezky.

Ja7nina
26. října • 23:10

Věřte mi, že to přežijete.O majetek se pěkně rozdělte,máte nárok na půlku.Budete mít víc času na vnoučátka a svoje koníčky.Než být s někým,kdo nechce být se mnou,to raději sama.Zvládly to jiné,ustojíte to i Vy!Nakonec zjistíte,že Vám nic nechybí a taky Vám nikdo nebude přebývat.Až si ta dotyčná láska Vašeho muže za pár let najde někoho mladšího,budete už nad věcí a Váš bývalý bez peněz opět na začátku.Nebo spíš na konci.Sil.Držím Vám palce.

Mata69
24. října • 17:56

Jooo a ať si s ní ještě pořídí dítě, blázen jeden. Patří mu to! :-) Paní bude v klidu užívat života - doporučuji výlety s kamarádkami, s vnoučaty...nějakou tu kavárnu občas, zájezd...a prdlik co si myslí, že zastaví čas, ať lítá kolem mladice, snaží se jí stačit, pak i třeba ještě to dítko by nebylo marný. Bude mít pocit jak omládl. A pak ho trefí infarkt! :-)

Katrín
23. října • 23:37

My jsme spolu 45 let a nevěra se u nás nikdy řešit nemusela. Máme oba zásady shodné, že nevěru ne, napřed rozchod. Nikdy k něčemu takovému nedošlo. A přesto teď na stáří šťastní nejsme ani jeden. Paní, vám bych radila postavit se k tomu rozumně a rozdělit si majetek, V klidu a pak se i v klidu rozejít. Uděláte nejen radost jemu, ale především se ukážete jako osoba silná a dobrá pro další život. Nebudete dlouho sama, nechejte tomu volný průběh. Zatím se věnujte vnoučatům, buďte v blízkém kontaktu se svými dětmi a snažte se touto situací si neponičit své zdraví. Kdoví, jak pan manžel nakonec dopadne. Jsou i takoví, co se po čase chtějí vrátit. Držím vám palce, ať jste v dalším životě šťastná a spokojená.

šiška
23. října • 15:06

Tak to mě je paní líto! Zrovna tak by měl i chlap o sebe pečovat aby se nám nezhnusil a nekoukaly jsme po mladších a upravených. Mělo by to být oboustranné. Popřála bych mu hodně štěstí do úžasné budoucností s mladicí a vytěsnila bych ho z hlavy. Jasně že se to snadno řekne. Naštěstí jsem taková povaha, že takto se ke mě zachovat manžel, ve vteřině se mi z té zrady zhnusí, a už bych ho do smrti nechtěla vidět. Nejhorší je, pokud je dům a ani jeden nemá peníze na vyplacení toho druhého,kort když ho jeden chce prodat a druhý ne. Ty tahanice jsou pak hrozný. Paní ještě stará rozhodně není a může se sblížit a být opět šťastná s jiným mužem. Charakternějším!

Elynor
23. října • 14:51

Takový je život... a pochopitelně se paní nezamyslí nad tím, jestli opravdu o sebe nepřestala dbát, a nekvoká jen kolem vnoučat. Za všechno může ten chlap, padouch. A paní si bude hýčkat tu křivdu a zbytek života s ní nebude k vydržení už vůbec. Ani ji nelituju...

Doporučujeme

Články odjinud