Ruml se raduje, vyhrál sázku o své svaly

Ruml se raduje, vyhrál sázku o své svaly

Zpěváka Ondřeje Rumla (30) zastihlo Korzo v dobrém rozmaru. A aby ne, na autorovi muzikálu Hamlet Janku Ledeckém vyhrál lahev dvanáctileté whisky.

S Ledeckým se zhruba před třemi měsíci vsadil o zmíněnou tekutou lahůdku, že do obnovené premiéry Hamleta, tedy do 22. března, zvětší horní objem svalů na rukou o tři centimetry. A to se mu také po úmorné dřině, jak tvrdí, podařilo.

"Nebylo to ale vůbec jednoduché. Makal jsem na sobě a občas odcházel z posilovny pořádně urvaný. Nikdy jsem ale ani na chvilku neuvažoval o tom, že bych tohle mučení ukončil. Nerad totiž prohrávám. A navíc pěkně uleželou whisky fakt můžu," řekl zpěvák Korzu.

Výhru si ovšem zatím nevyzvedl. Na to je prý stále čas. "Stačilo mi, že Janek Ledecký uznal, že jsem sázku vyhrál. Dluh vyrovnáme, až se to bude nám oběma hodit. Teď mám práce nad hlavu a povzbuzovat se alkoholem by nebylo to nejlepší. A není to ani mým stylem, míchat pracovní povinnosti s popíjením. Letitou whisky totiž musíte vychutnávat v klídku a pohodě, a toho se mi právě teď, kvůli zajímavým projektům, nějak nedostává," dodal Ondřej Ruml.

foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Žilková se raduje, Agáta prý má po ní hudební talent

ČTĚTE TAKÉ:
Dana Batulková: Vždycky je šance začít znovu!

Doporučujeme

Články odjinud