Ruml: Zatím mám stále pevnější vůli než svalstvo!

Ruml: Zatím mám stále pevnější vůli než svalstvo!

Po menších rolích v muzikálech Johanka z Arku, Tajemství či Quasimodo se finalista X-Faktoru Ondřej Ruml (30) konečně dočkal hlavní role. A je na ni náležitě pyšný.

V chystaném obnoveném muzikálu Janka Ledeckého Hamlet (premiéra 22. března v Divadle Broadway) si zahraje a zazpívá kralevice dánského! Jak potvrdil Korzu, dělá vše pro to, aby nezklamal.

"Alternuji hlavní roli s Vaškem Noidem Bártou. A ten je pořádně namakaný, takže nic neponechávám náhodě a pracuji nejen na hlase, ale i na svém zevnějšku," řekl Ondřej Korzu. Třikrát týdně chodí do posilovny a prý nepřestane, dokud se jeho námaha výrazněji neprojeví.

Nejde prý ale jen o svaly, ale také o sázku o dvanáctiletou whiskey Jameson, kterou uzavřel s Jankem Ledeckým. Do premiéry musí vzrůst horní objem jeho paže o 3 cm, jinak prohraje. A to by údajně hrozně nerad, protože tenhle nápoj je jeho slabost.

"Uvidíme, jak to dopadne. Přiznávám, že zatím mám pevnější vůli než svalstvo, ale to se změní. Původně jsem nedělal pro sebe nic a fitkům jsem se obloukem vyhýbal. Teď je to pro mě, posilovacího začátečníka, sice pořádný záhul, ale rozhodně to nevzdám," dodal zpěvák kategoricky.

ČTĚTE TAKÉ:
Hledá se ideál mužské krásy

Doporučujeme

Články odjinud