Ruska má už 100 silikonových výplní rtů. A chce další

Ruska má už 100 silikonových výplní rtů. A chce další

Ruska Kristina Reiová má rty větší než kreslená postavička Jessica – žena králíka Rogera. Tato postavička byla původně její inspirací, se zvětšováním rtů přitom začala už ve svých sedmnácti letech.

Má ve rtech sto silikonových injekcí a na ulici se za ní lidé otáčejí a pokřikují na ni. Přesto hodlá se zvětšováním pokračovat.

Do rtů dívka z Petrohradu investovala v přepočtu už více než 120 tisíc korun. „Myslím, že vypadám fantasticky, dělá mě to šťastnou. Někdy cizí lidé vykřikují různé přezdívky na ulici, třeba velký rte, ale mě je to fuk. Chci ještě větší extrém. Chci vypadat jako postavička z komiksu. Jsem na tom závislá, miluju to!“ přiznala Kristina, která své rty vystavuje také na Facebooku.

Reiová se narodila se rty úzkými. Celé dospívání ji to štvalo, v sedmnácti si poprvé užila bolestivé injekce, po nichž měla rty plnější. Od té doby prodělala takových vpichů více než sto.

„Moje starší sestra Ira má nádherné plné rty a já miluju velké rty Jessiky z pohádky. Byla mou představou o dokonalé ženě. Od čtyř let si myslím, že mám užší rty než ostatní, a rozhodla jsem se, že si je nechám zvětšit, ještě jako mladá dívka,“ tvrdí Kristina.

Posedlost zvětšením rtů jí neznepříjemní ani šikana ve škole, kde se jí posmívali. „První injekce opravdu moc bolela, ale výsledek byl úžasný. Věděla jsem, že budu potřebovat mnohem víc injekcí, než dosáhnu rtů, po nichž toužím. A na injekce jsem začala chodit pravidelně, v salonu to nikdy nikoho nepřekvapí, když se objevím a řeknu, že chci další,“ tvrdila Reiová v interview pro Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ:
Christina Aguilerová při předávání cen málem vytekla z šatů

ČTĚTE TAKÉ:
Partyšová se už sama sobě nelíbí, zhubla pod 50 kilo

Doporučujeme

Články odjinud