Russell Crowe hubne pravidelně dvakrát do roka

Russell Crowe hubne pravidelně dvakrát do roka

V zimě mě nějaké to kilo navíc nezabije. V létě a při natáčení filmu ale musím mít co nejlepší postavu. Tak nějak zřejmě uvažuje hollywoodská hvězda Russell Crowe (38). Hlavní hrdina filmu Gladiátor o sobě prozradil, že nikdy neposbíral dostatek psychické ani fyzické síly na to, aby zvládnul cvičit a hubnout déle než dva měsíce. A tak se jednoduše tuží pouze před natáčením a než vyjde k moři.

„Myslím, že mi tento způsob odtučňovací kůry vcelku prospívá a tak na něm nehodlám nic měnit. Dva až tři měsíce v roce opravdu dřu a odříkám si všechno, co by mi mohlo přivodit jen jediný gram navíc. Po zbytek roku si užívám všech dobrot plnými doušky,“ řekl Crowe s tím, že největší záběr svému tělu dává především tehdy, když to vyžaduje nová filmová role, nebo když se chystá vyrazit slunit do nějakého letoviska.

A jak ze sebe dokáže herec nadbytečná kila během několika týdnů shodit? Stačí mu k tomu v přepočtu jeden a půl milionu korun a výborný trenér. „Za tolik peněz pořídíte už vcelku dobře vybavenou posilovnu. Cvičení pak jde jako po drátkách. Člověk při vidině, že by takovou sumu peněz vyhodil jen tak zbytečně z okna, raději zabere,“ říká s úsměvem filmová hvězda.

Nad tím, jaké posilovací pomůcky zdobí Russellovo soukromé fitness centrum, se dá jen spekulovat, protože je herec pravidelně obměňuje. Jak ale sám říká, při nedávné poslední odtučňovací kůře si udělal radost kromě jiného novým šlapacím pásem, jedním z nejmodernějších kol a boxovacím pytlem. „Musím se bohužel přiznat, že posilovacím přístrojům pomáhám také trochu hubnoucími nápoji,“ dodal Crowe. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud