Russell Crowe koupil postýlku za 2,5 miliónu

Russell Crowe koupil postýlku za 2,5 miliónu

Jen to nejlepší je dobré pro mého syna! Touto zásadou se řídí hollywoodský herec Russell Crowe, jemuž na sklonku uplynulého roku porodila manželka Danielle Spenserová prvního potomka. Malému Charlesi Spenserovi chce od malička dopřávat život v luxusu.

Nasvědčuje tomu skutečnost, že pro něj koupil dětskou postýlku z 19. století v ceně 70 tisíc euro (asi 2,5 miliónů korun), kterou tehdy vyrobila jedna dodnes renomovaná skandinávská nábytkářská firma.

Devětatřicetiletý herec současně přiznal, že do vybavení dětského pokoje investoval celkově 210 tisíc euro. Jen obraz Reflexe malého chlapce, který zdobí jeho stěny, přišel v přepočtu na více než 3,4 miliónu korun.

"Chci, aby jeho pokojík byl nejkrásnější v celé Austrálii," naznačil reportérům Crowe, který loni šokoval veřejnost tím, že si za několik miliónů dolarů nechal kvůli svatbě s hereckou kolegyní Danielle Spenserovou, s níž se seznámil v roce 1990 během natáčení snímku The Crossing, vybudovat na svém ranči v Novém Jižním Walesu soukromý kostel, místními přezdívaný bazilika svatého Russella.

Svatba se však málem nekonala. Místním úřadům se totiž nelíbilo, že novozélandský herec neměl na kostelík stavební povolení. A tak stavební úřad musel rychle před svatbou přezkoumat, zda kostelík odpovídá bezpečnostním předpisům. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud