Rybí kolagen na pleť, který 96,2 % zákazníků hodnotí jako „dokonalý“

Rybí kolagen na pleť, který 96,2 % zákazníků hodnotí jako „dokonalý“

S denní dávkou Collagen +11® by ANNA BRANDEJS® podpoříte svůj organismus 2 500 mg Naticol® rybího kolagenu typu I, který je jako jediný určený k omlazení pleti a jehož účinky ověřila i klinická studie.

Pro dosažení maximálního efektu ve složení Collagen +11® by ANNA BRANDEJS® najdete dalších 11 látek, jež účinky kolagenu násobí, konkrétně se jedná o:

  • Patentované fytoceramidy z pšeničných klíčků, jejichž účinek rovněž ověřila klinická studie.
  • Vitamín C přispívající k tvorbě vlastního kolagenu.

  • Extrakt z garnátového jablka s antioxidačními schopnostmi pomáhajícími k udržení správné hydratace kůže a zpomalování stárnutí pleti.

  • Kyselina hyaluronová s regeneračními účinky, jež zároveň pomáhá udržet pokožku i tkáně pevné a pružné.

  • Vitamín D ovlivňující odstín kůže.

  • Vitamín E napomáhající k ochraně buněk před antioxidativním stresem.

  • Zinek napomáhající zachování normálního stavu pokožky, nehtů, vlasů.

  • Vitamín B5 zlepšující odolnost pokožky vůči stresu a napomáhající k obnově poškozené pokožky.

  • Lykopen s antioxidačními a protizánětlivými vlastnostmi.

  • Měď podporující normální pigmentaci vlasů a pokožky, připívající zároveň k udržení normálního stavu pojivových tkání.

  • Vitamín B7 napomáhající k udržení pevné pokožky a pevných vlasů.

96,2 % zákazníků hodnotí výsledek jako „dokonalý“

Kromě klinických studií, účinky látek ze složení Collagen +11® by ANNA BRANDEJS® hodnotí pozitivně i samotní klienti, viz níže

Vybrané reference uživatelů Collagen +11® by ANNA BRANDEJS®

Collagen +11 používám poctivě jeden měsíc a to 5 tabletek denně. Dokoupila jsem si Beautiful Hair a upřímně přiznám, že jsem po tak krátké době (4 týdny), tak výrazné zlepšení nečekala, jak pleť, tak vlasy obrat o 180 ° !

Je mi 47 let a poslední rok jsem měla velké problémy s akné ve tvářích a petechiemi zejména v obličeji, které mi nyní zcela vymizely!  Moje pleť je celkově pevnější, bez šupin a ráno odpočatá 😊.

Takto nezafungovala ani aplikace plazmy, kterou jsem podstoupila již 5x (období vždy po 3 měsících) a navíc bez bolesti a pro mě bez dalších nepříjemných modřin v obličeji.  DĚKUJI !!!!! 

image.png
Michaela Nováková

„ Po 1. měsíci užívání pozoruji už výraznější účinky. Celkově je pleť hydratovanější a přestalo pnutí pod očima. Jelikož už mám zralou pleť (53 let), a kůže více ochabuje, vidím změny i ve vypnutí pleti. Nejvíce však pociťuji rozdíl v očním okolí, kde vrásky (tzv. kohoutí stopa) je méně viditelná. A ještě na závěr mi připadá pleť sjednocená, jako by po použití tónovacího krému. Už se těším jak vypotřebuji druhé balení.„

image.png
Hana Vránová

„Musím uznat, že i po pouhém měsíci užívání pozoruji změny na svém těle. Mám pocit, že mám mnohem hezčí pleť. Už není tak moc zašedlá a přijde mi, že se začíná sjednocovat její tón. Vzhledem k tomu, že nemám pleť úplně v jednom tónu, tak doufám, že se to dalším užíváním bude ještě více zlepšovat. Přestože netrpím na pupínky, tak kvůli nejednotnému tónu pleti jsem byla nucena používat make-up.

Kromě pleti vidím změny i na vlasech, jsou více lesklé a nejsou tak bez života. Mám z toho opravdu dobrý pocit. Přestože jsem používala různé masky, kondicionéry a tonika, tak jsem díky těmto kosmetickým přípravkům žádná změnu nezaznamenala.“

image.png
Pavlína Kočová

Více o doplňku stravy Collagen +11® by ANNA BRANDEJS®, včetně referencí dalších spokojených klientů, se dozvíte na stránce: https://www.medaprex.cz/eshop/collagen-11-by-anna-brandejs-p1431.

Klinická studie kolagen Naticol®: https://www.jarlife.net/2889-specific-natural-bioactive-type-1-collagen-peptides-oral-intake-reverse-skin-aging-signs-in-mature-women.html

Klinická studie fytoceramidy: https://www.mdpi.com/2079-9284/4/4/37

Doporučujeme

Články odjinud