Rychlá jahodová bublanina: Letní klasika, která nezklame

2 komentáře

Martina
16. května 2023 • 19:49

Řekněte mi někdo, proč se mi vždycky srazí těsto??? Dřív jsem pekla 2x do tejdne a vždycky v pohodě. Poslední roky prostě neupeču ani bábovku...opravdu tomu nerozumím. Mám alzheimra, nebo co? :-D

Monika
20. května 2022 • 5:13

Omlouvam se, ale vubec tahle bublanina nebyla dobra. Upekla jsem vcera, rodina ochutnala, ale dal ji nikdo jist nebude.
Bohuzel, vemli hutna a mastna diky smetane a maslu.
Dost zklamani, protoze nemam rada plytvani surovinami.
Takze se opet vratim k verzi, ktera je vzdy diky vajecnemu snehu nadychana jako perinka a kterou jsem pekla az doposud. Do ni davam taktez o polovinu mene cukru nez je v tomto receptu.

Doporučujeme

Články odjinud