Řekněte mi někdo, proč se mi vždycky srazí těsto??? Dřív jsem pekla 2x do tejdne a vždycky v pohodě. Poslední roky prostě neupeču ani bábovku...opravdu tomu nerozumím. Mám alzheimra, nebo co? :-D
Omlouvam se, ale vubec tahle bublanina nebyla dobra. Upekla jsem vcera, rodina ochutnala, ale dal ji nikdo jist nebude. Bohuzel, vemli hutna a mastna diky smetane a maslu. Dost zklamani, protoze nemam rada plytvani surovinami. Takze se opet vratim k verzi, ktera je vzdy diky vajecnemu snehu nadychana jako perinka a kterou jsem pekla az doposud. Do ni davam taktez o polovinu mene cukru nez je v tomto receptu.
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.