Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku

8 komentářů

Mata69
18. listopadu 2015 • 22:06

monada: jinak teplé večeře mám zhruba obden, ale jak píše Lebahu - záleží co k ní máš, za poslední rok jsem sundala 15 kg a klidně si teplou večeři dám. Ale, knedlíky to tedy nejsou.

Mata69
18. listopadu 2015 • 22:05

Babaloo55: já nedávám žádný pečící papír, pařáček jen pomažu olejem nebo máslem a knedlíky se nepřilepí.

lebahu
17. listopadu 2015 • 9:21

Já neříkám, že je drahej, ale zrovna v sobotu jsem vařila knedlík a zjistila, že papír došel. Takže nastaly 3 možnosti... vařit knedl klasicky ve vodě, napiplat pařák olejem a nebo rozstřihnout mikrotenovej pytlík.

monada
17. listopadu 2015 • 8:33

lebahu: myslím , že pečící papír není tak drahá záležitost a využije se na pečení i balení dobrot rodině. Mikroten bych neriskovala . Zase záleží jaký.

lebahu
16. listopadu 2015 • 21:32

A když nemáš pečící papír, dej na pařák mikroten. Funguje to stejně, kdedle se nepřilepí.

Babaloo55
16. listopadu 2015 • 21:29

Bambusový hrnec skutečně netřeba. Úplně stačí větší kastrol, nalít vodu, na dno pařák na knedlíky, na něj kolo z pečícího papíru, do kterého uděláte pár dírek. Jo a poklice. Vařím tak prakticky jakékoliv knedlíky už roky.

lebahu
16. listopadu 2015 • 13:07

Já si dávám teplé večeře denně a za posledního půl roku jsem sundala 19 kilo. Není to o teplotě, ale o tom co a kolik do sebe člověk napere.

monada
16. listopadu 2015 • 13:00

Já si dávat teplé večeře tak se za chvíli neunesu . I když jsou lákavé. Hezký den

Doporučujeme

Články odjinud