monada: jinak teplé večeře mám zhruba obden, ale jak píše Lebahu - záleží co k ní máš, za poslední rok jsem sundala 15 kg a klidně si teplou večeři dám. Ale, knedlíky to tedy nejsou.
Babaloo55: já nedávám žádný pečící papír, pařáček jen pomažu olejem nebo máslem a knedlíky se nepřilepí.
Já neříkám, že je drahej, ale zrovna v sobotu jsem vařila knedlík a zjistila, že papír došel. Takže nastaly 3 možnosti... vařit knedl klasicky ve vodě, napiplat pařák olejem a nebo rozstřihnout mikrotenovej pytlík.
lebahu: myslím , že pečící papír není tak drahá záležitost a využije se na pečení i balení dobrot rodině. Mikroten bych neriskovala . Zase záleží jaký.
A když nemáš pečící papír, dej na pařák mikroten. Funguje to stejně, kdedle se nepřilepí.
Bambusový hrnec skutečně netřeba. Úplně stačí větší kastrol, nalít vodu, na dno pařák na knedlíky, na něj kolo z pečícího papíru, do kterého uděláte pár dírek. Jo a poklice. Vařím tak prakticky jakékoliv knedlíky už roky.
Já si dávám teplé večeře denně a za posledního půl roku jsem sundala 19 kilo. Není to o teplotě, ale o tom co a kolik do sebe člověk napere.
Já si dávat teplé večeře tak se za chvíli neunesu . I když jsou lákavé. Hezký den
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.