Rychlé večeře od pondělí do pátku: Bramborová frittata i brokolicová polévka

15. 3. 2021
Nabídněte rodině k večeři báječné „zelené“ rychlovky, které doplní denní příjem zeleniny, ale zároveň uspokojí i milovníky masité stravy.

Pondělí:

Kuřecí prsa s lusky a listovými puky

4 porce  příprava: 25 minut

  • 4 kuřecí prsa
  • sůl a pepř
  • olivový olej
  • 200 g fazolových lusků
  • 4 jarní cibulky
  • 20 g kaparů
  • 40 g parmazánu
  • bageta k podávání

Kuřecí prsa osolte, opepřete a ogrilujte na pánvi na trošce olivového oleje dozlatova z obou stran. Mezitím omyjte fazolové lusky, odstraňte kraje a příčně je nakrájejte. Cibulku pokrájejte na kolečka. Přidejte ji na pánev k masu společně s kapary a asi 5 minut restujte. Přendejte na talíře a na pánvi jen zlehka ohřejte rozkrojené listové puky. Maso zasypte nastrouhaným parmazánem a podávejte například s bagetou.

Podívejte se níže na video recept, jak si připravit nadívaná kuřecí prsa.

Témata článku:   

Komentáře Zobrazit celou diskuzi

Přečtěte si také

Horoskopy

O přízeň opačného pohlaví nemáte sice nouzi, ale narážíte na protějšky milující adrenalin a nepřiměřené množství zábavy. Tento styl života není nic pro vás! Naopak potřebujete klid, prostě…

Nejčtenější články

Doporučujeme