Rytmus: Prasečinky dělám jen s prostitutkami!

Rytmus: Prasečinky dělám jen s prostitutkami!

Jeden ze čtyř porotců druhé řady Česko Slovenské SuperStar, raper Rytmus (34), se rozpovídal o svých sexuálních zkušenostech. Jeho postelí prošlo více než osm desítek žen - a nechyběly mezi nimi ani prostitutky.

Teď má ale přítelkyni a současně manažerku Andreu a tu prý miluje, informuje slovenský server tvnoviny.sk.

V minulosti Rytmus (vlastním jménem Patrik Vrbovský) vedl nezřízený intimní život. Přitom podle svých slov ženy, s nimiž měl sex, počítal. Když jich ale bylo přesně osmdesát, s evidencí přestal.

"Prasečinky dělám jen s prostitutkami. Jsou ženy, kterým za sex platím. Ale mám i normální, které mě chtějí," tvrdil svého času v noční rozhlasové show stanice Radio K-Fun.

Nedávno se sice změnil ve "slušného chlapce", ale jeho partnerka to s ním stejně nemá lehké ani dnes, tvrdí zmíněný server.

Nedávno totiž Andrea přiznala, že s přítelem nemůže jít ani do biografu, protože už cestou tam i v kině samotném se mu do postele doslova cpou fanynky. Partnerova hodně sebevědomá vyjádření z minulosti jí na jistotě taky rozhodně nepřidávají…

Patrik Vrbovský, rodák z Piešťan, se už jako patnáctiletý začal profilovat jako výrazná postava slovenské hip-hopové kultury. Před současným uměleckým jménem Rytmus používal přezdívku Patrik Metamorflolord.

Působil v řadě kapel, největší úspěch zažil v rapovém uskupení Kontrafakt.

Při současném televizním hledání nových hudebních hvězd na české Nově a slovenské Markíze zasedá v porotě spolu se svým krajanem, zpěvákem Pavolem Haberou, a dvěma Češkami - textařkou Gabrielou Osvaldovou a zpěvačkou Helenou Zeťovou.

Foto: youtube.com



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Bučková chce zase zhubnout, cvičí s Noidem a zkrátila si vlasy!

Doporučujeme

Články odjinud