S alergií na slunce lze úspěšně bojovat

8 komentářů

Fitu
1. července • 8:22

Už ten nadpis je pěkná blbost .. - s alergií na slunce lze úspěšně bojovat .. ovšem nikdy ne zvítězit. Vím, o čem mluvím a jaké potíže mi tato alergie už druhým rokem způsobuje.
Ale díky za článek :)

Dáda
21. června • 21:27

Ahoj, také trpím sluneční alergií. jediné co mi 100% pomáhá je opalovací krém od značky Piz Buin-allergy. stačí namazat 20 minut před sluněním.

dagu
25. června • 21:49

trpim slunecni koprivkou. Sluneni jsem vzdala, oplovaci kremy nepomahaj tak pouzivam samoopalovaci dove se trpitkami a schovavam se ve stinu:-)

Kačka
31. července • 14:03

Pro Nátalii a všechny co by chtěli pomoci: Prosím Vás o radu, celý den jsem se slunila, večer jsem potom snědla asi 6 broskví a druhý den jsem se taky celý slunila. Objevila se mi kopřivka. Lékařka říkala, že je to alergie na sluníčko, dala mi prášky na alergii ZODAC, které mi nepomohli, ale naopak to mám v některých místech, kde jsem to vůbec neměla a naopak. Za 3 týdny jedu k moři. Prosím, ozvěte se. Díky Kačka!

KAmlika
23. června • 15:54

Je to zvlastni...osypala jsem se pred 2 lety v Chorvatsku...ale az po par dnech...myslela jsem,ze se zblaznim,svedelo me cele telo! Minuly rok se mi nic takoveho neobjevilo. Doporucujete opalovat se v mensich davkach uz pred dovolenou?...ted se mi osypala ramena...je to jako akne..a asi to i bude.Beru tetracyklyn a mazu Zyneritem..tak nevim,co s tim bude. Jinak Daylong je vyborny!Zacinam 25 a pak snizuji na 16...pred 16hod nejdu na slunicko.

Nikitta77
21. června • 16:23

jsem alergická na sluníčko už několik let.Hlavně na to jarní,u moře hrůza.Musím používat min. 40faktor(pomáhá mi Daylong).A taky solárko pomáhá,chodím pomalu,třeba od 2 min. začínám a je to mnohem lepší.Ale stejně první sluníčko vyrážku udělá:-(((

Natálie
21. června • 14:04

já zjistila,že mi vyjede vyrážka hlavně když sním broskve a pak se jdu slunit u moře se mi dělá kopřivka i ve stínu a hlavně nesmím se natřít žádným parfémovaným pleťovým mlékem

jana@ariel
21. června • 10:26

Sluneční kopřivka-to je opravdu hrůza, několikrát jsem tím prošla,
naopak solárko mi velice pomáha ...

Doporučujeme

Články odjinud