S chutí proti bolesti v krku

Teploty venku jsou stále nižší a i přes teplé oblečení se někdy jen těžko ubráníme nachlazení, které stejně jako například chřipku doprovází bolest v krku a chrapot. Tyto nepříjemné pocity však mohou být způsobeny také následkem suchého vzduchu, prachu, rostlinných pylů, výfukových plynů či dlouhodobého namáhání hlasivek.

Pro jejich zmírnění mohou pomoci Propolki – pastilky k cucání, doplněk stravy. Obsahují vzácnou přírodní látku propolis, která má protizánětlivé a antibakteriální účinky, a vitamin C. Přispívají tak rovněž ke zklidnění sliznice dutiny ústní a hrdla a k regeneraci tkáně. Propolki přitom neobsahují vosk z propolisu, a proto mají příjemnou chuť.

Propolis je přírodní látka známá také jako včelí tmel. Není však vždy stejně účinný, protože jeho složení a biologická aktivita závisí na způsobu a místě získávání. Díky mnohaletému vědeckému výzkumu byla proto vytvořena metoda standardizace propolisu, která umožňuje nedostatky běžného včelí tmelu odstranit. Mimo jiné zajišťuje stálou biologickou aktivitu každé šarže.

Výsledný extrakt propolisu RS-97 obsažený v Propolkách zachovává protizánětlivé a antibakteriální účinky, působí zároveň jako lokální anestetikum, podporuje přirozenou obranu organismu a podílí se na jeho očišťování od toxických látek.

Díky kombinaci propolisu a vitaminu C mají Propolki příznivý vliv na posílení obranyschopnosti například při zvýšeném riziku infekce z prochladnutí nebo po nemoci. Propolki jsou nevhodné pro osoby alergické na propolis a včelí produkty a pro děti do tří let. Můžete je zakoupit ve třech variantách: S vitaminem C, Bez cukru a Šípek a maliny. Poslední jmenovaná varianta je obohacená o výtažky ze šípkových plodů a malin, které přirozeně stimulují funkci potních žláz a usnadňují pocení.

Ceny v lékárnách: Propolki cca 52 Kč, Propolki bez cukru cca 59 Kč, Propolki šípek a malina cca 59 Kč.

Zdroj:Comunica

Doporučujeme

Články odjinud