Dámská mikina ZOOT Original 589 Kč Zdroj: ZOOT.cz

Dámská mikina ZOOT Original 589 Kč Zdroj: ZOOT.cz

Fialová šála Pieces 729 Kč Zdroj: ZOOT.cz
Náušnice s kuličkami Pieces 169 Kč Zdroj: ZOOT.cz
Punčochy s proužkem Oroblu 479 Kč Zdroj: ZOOT.cz
Sada bambusových misek Magpie 889 Kč Zdroj: ZOOT.cz
27
Fotogalerie

S námi Vánoce stíháte! Tipy na dárky pro celou rodinu.

Nevíte co letos koupit babičce nebo kamarádce a lámete si hlavu s dárkem pro tátu či dědu? Užijte si letos nákupy vánočních dárků, vyhněte se stresu a nakupujte dárky online. Díky doručení v ten samý den tak nemusíte na nic čekat. A když jich díky skvělé nabídce z více než 250 značek vyberte moc, v klidu je můžete do 90 dnů vrátit.

Něco pro ženy

Nakupovat pro ženy je radost. Ať už jde o maminku, babičku, sestru nebo kamarádku, letos dárky vyberete lehce. Chcete jen něco malého? Tak vzhůru do toho, protože i malý dárek je velký, pokud je ze srdce. Sháníte něco sexy? Inspirujte se tipy na elegantní spodní prádlo, třpytivé náušnice či originální vzorované silonky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Něco pro muže

Vybírat dárky pro mužné pohlaví už dávno není alchymie. Nákupy pro pány nebyly nikdy jednodušší. Stačí dobrý nápad a tuna inspirace. Pořiďte dědečkovi něco na zahřátí, bráchovi něco originálního a své drahé polovičce něco prémiového.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Něco pro děti

Sháníte inspiraci na dárky pro děti? Vyberte z nekonečného množství dárků, protože dobrý nápad se cení nejvíce. Touží vaše ratolesti po měkkém dárku? Pořiďte holkám a klukům něco pěkného na sebe. Sháníte jen něco malého? K mání jsou penály s vtipnými potisky, obří omalovánky, zábavné hry a mnoho dalšího.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Něco pro každého

Každý si něco přeje, ale zjistit, co to přesně je, není vždycky jednoduché. Pokud sháníte ideální dárek pro kamarádku či kolegu z práce, věnujte mu dárkový poukaz na NĚCO ze ZOOTu a obdarovaný si tak udělá radost přesně podle svého gusta.

Nakupujte dárky online a ušetřete čas běháním po obchodech. ZOOT doručuje na kteroukoliv Výdejnu radosti v České republice ještě ten samý den. Takže ráno objednáte a večer vyzvedáváte. A díky výběru z více než 250 značek a více než 300 000 kousků skladem máte jistotu, že bude z čeho vybírat. Doprava zdarma a 90 dní na vrácení jsou samozřejmostí. www.zoot.cz

Doporučujeme

Články odjinud