S výmysly o tantrickém sexu přišel přiopilý Bob Geldof, tvrdí Stingova žena

S výmysly o tantrickém sexu přišel přiopilý Bob Geldof, tvrdí Stingova žena

Trudie Stylerová (57), manželka anglického hudebníka Stinga (60), tvrdí, že historku o pětihodinovém tantrickém sexu, který prý provozuje s manželem, si vymyslel sir Bob Geldof (60).

Blond herečka, která si vzala Stinga v srpnu 1992, reportérům listu Telegraph přiznala, že představa tak dlouhého sexu sice zní skvěle, ale může si o tom jen nechat zdát:

"Sting to řekl před jednadvaceti lety. Teď mu bylo šedesát a já mám pocit, že ten příběh bude kolovat až do jeho smrti.

Víte, kdo za to může?

Bob Geldof. On a Sting měli jít dělat rozhovor s rockovým novinářem a celé se to zvrhlo do pořádné pitky. V jedné chvíli se pak ten novinář zeptal, jak dlouho prý vydrží. Geldof tvrdil, že pro něj sex trvá tři minuty, ale manžel, protože dělá jógu, vydrží celé hodiny. A můj muž na to: No jo, neslyšeli jste ještě nikdy o tantrickém sexu?

A pak vysvětlil, že je to o intimitě, soustředění se na partnera, o soustředění se předtím, než dojde na sex. A v tom tantra vlastně spočívá. Je to o vztahu s partnerem či partnerkou."

Trudi, která má se Stingem čtyři děti (Bridget, Jakea, Eliota a Giacoma), ale přiznává, že po tolika letech jí ten vtip už nepřipadá tak zábavný.

Dodala k tomu:

"V té době jsem si myslela, že je to ohromná legrace, ale pak se to rozšířilo. Ty tantrické hodiny se nějak protáhly, a pak už to vypadalo, že to spolu děláme celý den. Inu, kdyby tak..."

ČTĚTE TAKÉ:
Dagmar Kludská: Jaký bude rok 2012?

ČTĚTE TAKÉ:
Skvělé, úspěšné... a bez mužů: Kde dělají ženy největší chyby?

Doporučujeme

Články odjinud