Sabina Laurinová: Erotika na jevišti? Proč ne!

Sabina Laurinová: Erotika na jevišti? Proč ne!

Nejzamilovanější filmovou milostnou scénou herečky Sabiny Laurinové (38) je klasika ze Zamilovaného Shakespeara. Vzpomínka na záběry, v nichž se spolu Romeo a Julie před odloučením prvně a naposledy pomilují, jí vhánějí slzy do očí ještě po letech.

"Vše je plné něhy, ačkoli všude číhá nebezpečí. Je to moc krásné," přiznala Laurinová.

Skutečné milostné dobrodružství při natáčení erotických scén podle jejího názoru prožít lze, ale oba herci se musejí skutečně přitahovat.

"Vše záleží i na prostředí, kolik lidí stojí okolo, pak už jde jen o ty dva, jak se s tím vyrovnají. Mám však pocit, že okolnosti tomu určitě nepomáhají," zamýšlí se Sabina.

Laurinová vzpomíná, že se před kamerou objímala se svým někdejším partnerem a vše bylo mnohem přirozenější. Tehdy jím byl herec Michal Dlouhý (41) a oba hráli v pohádce princeznu a prince.

Po letech se pro změnu na jevišti líbala s otcem její dcerky Valentinky (8) Pepou Vojtkem (45). Společně se objevovali na prknech Divadla Kalich, kde hráli a zpívali v muzikálech.

"S ním jsem se sblížila při zkoušení Hamleta, ale naše láska určitě nevzešla z takových scén. I když jsme se na divadle s Pepou líbali, nešlo o žádnou velkou erotiku. Kolem bylo plno diváků, museli jsme stát v dobrém světle, k tomu všemu ještě zpívat a celé představení se nechat režírovat," vysvětluje Laurinová.



ČTĚTE TAKÉ:
"Protekční spratek" Novotný zmoudřel, může za to ženská!






STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud