Salma Hayek: Krásné vlasy mám díky vaječným žloutkům

Salma Hayek: Krásné vlasy mám díky vaječným žloutkům

Mexická kráska Salma Hayeková je na své zdravé a krásné vlasy hrdá. Podle vlastního přesvědčení za perfektní kondici porostu hlavy může babička, která jí odmalička pravidelně hlavu potírala vajíčky. Ovšem babička byla v Mexiku vyhlášenou kadeřnicí, která zlepšovala kvalitu vlasů také vládním činitelům a jejich manželkám.

„Začala pracovat na mé pleti, když mi bylo dvanáct či třináct. Nikdy jsem si obličej neumyla mýdlem. Jednou nám oholila hlavy a dala na ně vajíčka a další věci. Já jí rozhodně vděčím za to, že jsou mé vlasy tak skvělé,“ prozradila Salma v interview pro magazín Allure.

Hayeková také přiznala, že po čtyřicítce zažívá to, co většina lidí. Je mnohem spokojenější sama se sebou, sebevědomější a vyrovnanější, než byla před třicátými narozeninami.

„Jako žena, když je vám po čtyřicítce, byste měli být mnohem uvolněnější, co se týká sexuality. Člověk je mnohem sebejistější v této oblasti. A tak by to mělo být. Když jste dívka, která neumí chodit na jehlách, nezáleží, jak jste krásná. Když jste jako kuře, které cupitá na hrotech, nebude to nikdy sexy,“ věří herečka vychovávající dceru Valentinu s manželem Françoisem Henrim Pinaultem.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud