Salma Hayeková plánuje o Vánocích svatbu

Salma Hayeková plánuje o Vánocích svatbu

Křestní jméno Salmy Hayekové znamená v arabštině "klidný" a čtyřicetiletá populární hollywoodská herečka mu dělá svým chováním čest. Nic v životě nechce uspěchat, dokonce ani vlastní svatbu. Ačkoli čeká první dítě, za jeho otce, syna multimilionáře Françoise-Henriho Pinaulta (44) se hodlá provdat až o Vánocích.

Obřad bude mít ryze soukromý ráz, stejně jako měly březnové zásnuby, a uskuteční se až po narození vytouženého potomka, jež se očekává ve druhé polovině prosince.

"Termín sňatku byl stanoven na jeden z vánočních svátků, " informuje oficiální tiskový mluvčí šťastného páru. Vzhledem k tomu, že snoubenec je hlavou společnosti PPR, která vyrábí a prodává luxusní zboží světoznámých značek Gucci a Yves Saint Laurent, vlastní síť obchodních domů a hudební vydavatelství, nebude mít filmová představitelka Fridy Kahlo nijak skromnou veselku. Za družičky půjdou nevěstě navíc její nejlepší přítelkyně, herecké kolegyně Penelope Cruzová a Ashley Juddová.

Pro Salmu, která v minulosti měla milostný poměr s hercem Edwardem Nortonem a poté v letech 2003 až 2004 s Joshem Lucasem, je to první manželství, rovněž tak i pro pětačtyřicetiletého Françoise-Henri Pinaulta, jenž však má dvě děti z předchozích vztahů.

Doporučujeme

Články odjinud