Salma Hayeková se léčila ze závislosti na utrácení

Salma Hayeková se léčila ze závislosti na utrácení

Hollywoodská filmová hvězda Salma Hayeková (36) propadla před několika lety vášni nezřízeného utrácení peněz. Podle psychologů se jedná o vzácnou duševní úchylku, která se kupodivu nevyskytuje jen u lidí, kteří mohou rozhazovat miliony, jako slavná herečka…

Více než běhání po obchodech Salmu Hayekovou uspokojoval takzvaný home shopping. Kráska z filmu Desperado se otevřeně přiznala, že rozměry jejího rozhazování peněz ji samotnou děsily, až musela vyhledat pomoc psychoterapeuta. „Nikdy jsem si nebyla jistá, jestli svou vášeň udržím na uzdě,“ prozradila rodilá Mexičanka.

„Byla to velká neřest, kterou jsem už nebyla schopná zvládat. Celé dopoledne jsem čekala na podomní prodejce, kteří se pravidelně objevovali. Trávila jsem s nimi celé hodiny a stávala se ze mě hysterická zákaznice,“ svěřuje se se svými problémy Haykeová. Největšímu zájmu exotické krasavice se těšili prodejci různých přípravků a preparátů udržujících štíhlou postavu bez cvičení a drastických diet. „Nepatřím prostě k šíleným dietářkám, které celé měsíce chroupají jen salát. Možná bych taková měla být, ale nechci. Mám ráda jídlo,“ pokračuje Salma.

Nakonec od zhoubné závislosti na nákupech pomohl slavné herečce ne lékař, nýbrž milenec, herec Edward Norton (33). K narozeninám své přítelkyni daroval nezničitelný porcovací nůž na kuře z teleshopingu. „Když mi došlo, za jaké hlouposti utrácím tisíce dolarů, prostě mi nezbylo nic jiného, než se chtě nechtě uzdravit.“ (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud