SALON MAXIM

V salonu Maxim pracují děvčata, která získala titul mistryně republiky a pracuje zde tým který se připravuje na mistrovství světa v Berlíně v roce 2000.

MAXIM
SALON MAXIM

VEŠKERÉ KADEŘNICKÉ SLUŽBY     MANIKURA     PRODEJ VÝROBKť WELLA

V salonu Maxim pracují děvčata, která získala titul mistryně republiky a pracuje zde tým který se připravuje na mistrovství světa v Berlíně v roce 2000. Paní Ludmila Štinglová (majitelka salonu) je 7x násobná mistryně, členka mezinárodní poroty a mezinárodní organizace kadeřníků se sídlem v Paříži.

Salon naleznete v Praze 1 v Liliové ulici číslo 16.
Telefon: 22 22 03 27
Otevřeno je denně od 7:00 do 20:00 a v sobotu od 9:00 do 13:00.

Své vlasy svěříte do rukou soutěžního týmu kadeřníků nominovaného
na mistrovství světa 2000 v Berlíně

Salon MAXIM je sponzorem mnoha akcí, mimo jiné i akce "Virtuální kadeřník" na Dámě. Výherkyně naší soutěže navštíví salon MAXIM a zdarma ji ostříhá některá z mistryň republiky.

Salon MAXIM sponzoruje také akci KAPKA NADĚJE

Tento benefiční galavečer proběhne v pondělí 22.11 z iniciativy paní Venduly Svobodové ve státní opeře Praha. Výtěžek galavečeru půjde na dětské oddělení hematologie. Večera se zúčastní velké muzikálové hvězdy Dan Hůlka, Lucie Bílá, Bára Basiková, Leona Machálková, Dan Bárta a mnoho dalších. Proběhne také velká modní přehlídka a mnoho dalších akcí. Všechny osobnosti bude česat a upravovat právě salon MAXIM, který je také sponzor akce.

Doporučujeme

Články odjinud