Salón plný odpočinku a relaxace

Máme tu pro vás další část seriálu "Vyzkoušela jsem za vás", tentokrát druhý díl. Navštívíme kosmetický salón, kde vám nabídnou kyslíkovou terapii obličeje, pressoterapii a mnoho dalšího.

Salón plný odpočinku a relaxace
Vyzkoušela jsem za vás II.

Představte si krásné prostředí, starodávný nábytek, muzikoterapie, zábaly z mořských řas, masáže hýždí a zadní strany stehen, pressoterapie-boj s celulitidou, kyslíko-uhličité kůry, tzv.slimline, kyslíkové terapie obličeje a dekoltu, nové výrobky od francouzské firmy "ALGOLOGIE" (dary moře). A u toho všeho úsměvný personál.
Salón funguje tři a půl roku, majitelka si zakládá oprávněně na vysoce zaškoleném personálu.
Jednotlivé procedury jsem absolvovala a mohu je čtenářkám vřele doporučit.

Víte co je to kyslíková terapie obličeje?
To jsou speciální střiky, při kterých dochází k sycení kyslíku, vitamínů a aloe vera do otevřených obličejových pórů. Střiky jsou chladové, tudíž se do pokožky, která je teplými zábaly uvolněná, lehko dostávají a póry se pak hned chladem uzavírají.
Takovou to terapii by si měla dopřát každá žena asi tak 1krát za čtvrt roku.
Boj s celulitidou je nemilosrdný a jistě nemusím zdůrazňovat, že ho nevyhráváme okamžitě. V tomto salóně mají vypracovaný speciální program pro každou klientku. Vážení, měření stehen, presoterapie, zábaly z mořských řas.
Pressoterapie, to jsou obrovské nafukovací nohavice, do kterých si zákaznice lehne a pomocí lehkého tlaku po dobu asi 45 minut odcházejí z končetin odpadní nahromaděné látky.
Na lymfodrenáž jak obličeje, tak dolních končetin jsou zaškoleni Mudr.Bechyněm, který u nás lymfodrenáže "objevil" a učil aplikovat na vybraných pracovištích.


Co říci závěrem? Jistě stojí za zmínku kyslíková kabina, která má 4 programy a je vhodná i pro těhotné (naopak plod má velký přísun kyslíku), léčí revmatismus a kožní problémy a nemusíte se bát klaustrofobie, neboň celý obličej je mimo.
Dohlíží na Vás neustále odborná pracovnice, která uzpůsobuje teplotu podle individuální potřeby. V kabině sedíte na vyprofilovaném sedátku.
Co je na tomto salónu milé? Vše potřebné (spodní kalhotky, punčocháče...) dostáváte sterilní a je na jedno použití.
Mimo těchto lahůdek zde provádějí i běžná ošetření pleti, pernamentní make-up, masáže zad, barevnou typologii, depilaci, manikůru, rehabilitace na nafukovacích míčích. Kam tedy zajít a přesvědčit se o tom sama? Není to do obchodní zóny s množstvím stresu, smogu, hluku, ale do klidného zákoutí v blízkosti Pražského Hradu na adresu:

 

U písecké brány 18, Praha 6
tel: 24-32-42-08

Autor: JULIA

Doporučujeme

Články odjinud