Samantha ohrožuje pověst homosexuálů

Samantha ohrožuje pověst homosexuálů

Dojemnou starost o milostný život svých homosexuálních přátel projevuje americká televizní hvězda Kim Cattrallová, známá především jako bezstarostná nymfomanka Samantha Jonesová ze seriálu Sex ve městě. "Kdykoli se s některým z nich po svém nedávném třetím rozvodu objevím ve společnosti, okamžitě to vyvolá spekulace o jeho skutečné sexuální orientaci," svěřila se reportérům.

Řekla, že právě gayové patří k jejím nejlepším kamarádům, dokonale si s nimi rozumí a na rozdíl od ostatních mužů se jim může bez obav svěřit i s těmi nejosobnějšími problémy.

"Nicméně fotografie v novinách, na nichž jsou se mnou zachyceni v důvěrném rozhovoru a které doprovázejí dvojsmyslné popisky, jim v poslední době značně komplikují partnerské vztahy," zdůraznila.

Zřejmě proto, aby jim pomohla, se nyní intimně sblížila s proslulým hollywoodským drsňákem Brucem Willisem. Seznámili se 4. července při oslavách Dne nezávislosti na garden-party, kterou pořádal známý rapper P. Diddy, a celou noc dováděli u bazénu. Prý si přitom rozuměli natolik, že si za svítání pronajali vrtulník, na jehož palubě se společně vydali do New Yorku. Od té doby jsou v nepřetržitém kontaktu. Připomeňme, že šestačtyřicetiletá Kim Cattrallová se v únoru rozvedla s třetím manželem Markem Levinsonem, známým sexuologem, s nímž vydala knihu Umění ženského orgasmu.

Zda to byly zkušenosti, které při její tvorbě získala a jimiž upoutala zvědavost Bruce Willise, těžko říci. Faktem ale je, že po rozvodu s Demi Mooreovou, s níž byl Bruce ženatý plných třináct let, nedokázal hrdina filmového cyklu Smrtonosná past zatím navázat žádný trvalejší intimní vztah. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud