Sámer Issa: "Kašlu na drogy a ženské, chci úspěch!"

Sámer Issa: "Kašlu na drogy a ženské, chci úspěch!"

Finalista první soutěže Česko hledá SuperStar a idol dívek Sámer Issa (23) dokáže stále čeřit hladiny bulváru. Naposledy údajným braním drog a opětovným sexem s modelkou Agátou Hanychovou.

"Určitě nejsem svatý," přiznává Sámer, "ale všechny ty řeči o tom, jak jsem pořád zdrogovaný, mě opravdu mrzí. Většinou jsou to výmysly," tvrdí. Ale jak dokázat, že opravdu nebere heroin?

"Zcela jednoduše. Kdo mě sleduje, dobře ví, jak pořád pracuji. Mám plno koncertů, připravuji se na vystoupení 15. března v brněnském Boby centru. A také na novou desku. A za dva měsíce jedu vystupovat do zahraničí," tvrdí Issa v jednom ze svých šviháckých kloboučků a dodává: "Kdybych bral pravidelně drogy, nemohl bych pracovat. To bych přece musel nakonec skočit pod auťák. A to je kravina. Záleží mi na kariéře."

Stejně tak popírá i svůj návrat k Agátě Hanychové: "S Agátou jsme se zase potkali, je to fajn holka, ale nemám čas na dlouhé vztahy. Také kvůli své práci mám víc kamarádky než milenky. Zkrátka teď dávám přednost úspěchu před drogami a holkami."

Doporučujeme

Články odjinud