Sámer Issa: "Nechci ženskou nastálo, teď jsem zase volný!"

Sámer Issa: "Nechci ženskou nastálo, teď jsem zase volný!"

Idol žen, zpěvák Sámer Issa (23), je momentálně opět volný. "Nejsem zamilovaný, to nezáleží na tom, jaký je měsíc, ale na zcela jiných okolnostech," prozradil Korzu zpěvák. Nedávno se na večírku objevil se svou bývalkou, houslistkou Pavlou Dubnou, comeback se prý ale nekoná.

Sámer Issa a Pavla Dubná

"S Pavlou nechodím, jsme přátelé. Nejsem ani s Agátou Hanychovou, a to, co se o nás teď píše, jsou naprosté kecy," odráží Sámer dotazy, zda je pravda, že si spolu modelkou Agátou Hanychovou nedávno užívali volno u moře a tajně se scházejí.

Issa také už poněkolikáté zopakoval, že jedinou jeho stálou láskou je zpívání. Zpěvák netouží po trvalém vztahu, ale po kariéře. Připravuje nové cérečko, práci prý podřizuje i osobní život a láska by mu ho podle jeho slov jen zkomplikovala.

Sámer Issa a slovenská Playmate Jana Mináriková

"Zamilovat na první pohled do nějaké holky se sice dovedu, je to moc krásné. Ale už vím, že taková láska nemá většinou dlouhého trvání. Skutečné zamilování musí být mnohem hlubší, ti dva lidé se musí doopravdy poznat. O tom to přece je, ale to už pak bývá složitější," vysvětluje své pocity zpěvák.

Sámer Issa a Hana Mašlíková

A jaké dívky svůdníka Sámera Issu přitahují? "Žena, která mě zaujme, musí být především osobnost. Měla by být hezká, ale každý zdravý člověk vypadá dobře. Jinak je mi úplně jedno, jestli je malá nebo větší, černovláska nebo blondýna. Důležité je, aby se s ní také dalo o něčem povídat," vypočítává Sámer Issa.

Doporučujeme

Články odjinud