Sandra Bullock nemá čas na lásku. Všechnu dává synovi

Sandra Bullock nemá čas na lásku. Všechnu dává synovi

Herečka Sandra Bullock prý po rozvodu o chlapech nechce slyšet. Nemá jim totiž co nabídnout. V roce 2010 adoptovala chlapce a od té doby veškerou lásku věnuje jen jemu. Pánové mají smůlu, hollywoodská hvězda už víc citu v srdci pro ně nemá. Šance se prý zvýší, až tříletý Louis trochu vyroste a bude soběstačnější.

„Věci se můžou změnit, ale zrovna teď je Louis tak mladý a všechno je tak natěsnané v mém rozvrhu, že nemám na chlapy čas. Běhám kolem něj celý den, a když přijde osmá hodina večerní, no, věřte mi… nechtěli byste jít nikam ven s tím strašákem, který je ze mě! Raději byste chtěli, aby se šel vysprchovat a šel spát. Ale tento čas nebude trvat dlouho, a až se to zklidní, kdo ví, co se stane,“ svěřila osmačtyřicetiletá bruneta.

V roce 2010 se Sandra rozešla s manželem Jessem Jamesem. Podváděl ji s několika ženami najednou. Bullocková se nedávno přestěhovala z Texasu do Los Angeles.

„Pokud se stane, že mě uvidíte v Hollywoodu, nepůjdu zrovna na party, ale spíš povezu své dítě do školy nebo na hřiště. Mám pár skvělých přátel v Los Angeles a my se spolu nejraději potkáváme doma, vaříme a bavíme se, nechodíme ven, abychom byli viděni,“ svěřila Sandra magazínu Hello!.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud