Sandra Bullocková míří do akčních filmů

Sandra Bullocková míří do akčních filmů

Hollywoodskou herečku Sandru Bullockovou už přestalo bavit hraní v romantických komediích. Vzkázala proto producentům a režisérům, že už napříště přijímá role pouze ve filmech plných akce, hazardu a nebezpečí.

"Začala mě holt vzrušovat hra s ohněm," shrnula vtipně své rozhodnutí hvězda filmu Slečna drsňák.

Čtyřicetiletá herečka už nechce být nikdy spojována s romantickými komediemi. Je jich totiž přejedená.

"Nechci být prototypem herečky z úsměvných romantických komedií. Za každou cenu se té nálepky co nevidět hodlám zbavit. Už nebudu dělat nic, co bude bezpečné. Když nikoho ve filmu neděsíte, pak to nestojí za nic," míní Sandra Bullocková, podle níž jsou komedie nejtěžší prací v herecké branži. "Rozesmát diváka je mnohem náročnější, než ho donutit trnout před nebezpečnou scénou," dodala.

Na komedie nehodlá zanevřít úplně, ale už nechce zářit v romantických kusech a nemíní být ani závislá na hlavním mužském hrdinovi. "Zkuste najít v posledních deseti až patnácti letech neromantickou komedii, v níž by žena hrála hlavní roli. Bylo by to hledání na dlouhé lokty a myslím, že by se vám to nepovedlo. Nic takového totiž neexistuje. Chci tento trend zvrátit a ukázat herečku v hlavní komediální roli, aniž by jí musel hlavu zamotat nějaký hezoun," prozradila své plány na nejbližší dobu Sandra Bullocková, která aktuálně pracuje hned na třech projektech. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud