Sandra Lehnertová: "Pokaždé, když se vidím, buší mi srdce…"

Sandra Lehnertová: "Pokaždé, když se vidím, buší mi srdce…"

Debutující herečku Sandru Lehnertovou (21) vybral do svého nového filmu Máj režisér F. A. Brabec. Zdála se mu zajímavá. Kritici ale její roli Jarmily ztrhali. Prý jediné, čím se může pochlubit, je hezké tělo. Sama Sandra to ovšem vidí jinak.

"Byla to pro mě teprve první role ve filmu. Navíc Jarmila za celou dobu vůbec nepromluví a já jsem v reálu hodně upovídaná," svěřila se Korzu herečka, která během natáčení striktně respektovala pokyny režiséra. "Nedovolila jsem si režisérovi nijak a v ničem odporovat. Byla to pro mě úplně nová zkušenost, tak jsem se radši nechala vést a nezkoušela nic, co by bylo nad moje síly. Už vůbec bych si nedovolila prosazovat nějaké změny. To by v mé pozici snad udělal jen blázen," tvrdí dlouhovlasá brunetka.

Když se sama podruhé viděla na plátně, prý se rozbrečela. "Je tam tak silná hudba, že to nešlo zastavit," podotýká. "Je to pro mě zatím ohromný nezvyk. Pokaždé, když se vidím, strašně mi buší srdce. A když odcházím, klepou se mi nohy. Ještě s tím nejsem úplně srovnaná, abych se podívala na film a mohla v klidu jít," připouští Sandra.

Začínající herečka studuje v současné době mezinárodní vztahy. Do budoucna ale uvažuje o tom, že by se věnovala naplno herectví, i když s divadlem dosud nemá žádnou zkušenost. Záleží prý na tom, zda a jaké budou nabídky.

Doporučujeme

Články odjinud