Sandra Pogodová nemá čas na chlapa ani na úklid

Sandra Pogodová nemá čas na chlapa ani na úklid

Sandra Pogodová (33) se stala jednou z tváří Primy, v její upoutávce leze po zemi a pak šplhá. Svým herectvím zase okouzlila jako sestřička Stáňa ve Velmi křehkých vztazích. Kromě natáčení televizního seriálu hraje na pražských jevištích, především v Divadle Na Fidlovačce. Teď v premiéře hry Louise Nowra Noc bláznů.

Přitom má za sebou pohnutý život. Jako mladinká si zahrála například ve filmu Kamarád do deště 2. Z konzervatoře ji vyrazili, protože brala drogy, pila a vůbec žila prý nezřízeně. Odešla pak do Spojených států jako au pair. Tam jí došlo, že takhle nechce žít dál. Vrátila se, pracovala jako servírka, chůva i uklízečka. Dnes je úspěšnou herečkou.

Sandra Pogodová, Daniel Bambas a Světlana Zárubová - natáčení speciálního dílu pořadu Ber nebo Neber, jehož výtěžek byl určen na nadaci Naše dítě

"Hra Noc bláznů se odehrává v blázinci a já mám někdy opravdu pocit, že jsme všichni blázni v jednom velkém blázinci," říká Pogodová Korzu a pokračuje: "Když zkouším novou roli, tak je to vždycky jako horolezectví, drápete se a nevidíte ten vrchol. Každá nová role je vlastně šplhání, proto jsem si také tak ráda v té upoutávce Primy zašplhala. Příprava premiéry a pak natáčení Velmi křehkých vztahů a další role mi naplňují celé dny, takže že vůbec nemám čas si ani doma uklidit. A přitom jsem typ ženy, která když přijde domů, chce mít pořádně naklizeno. Nemám čas ani řešit nějakou novou lásku. Mám za sebou hodně milostných příběhů a teď už bych si pečlivě vybírala. Ale jsem v jednom pracovním kole," říká usměvavá rusovláska, která baví diváky svou televizní postavou Stáni.

Doporučujeme

Články odjinud