6
Fotogalerie

Sarah Jessica Parker: Nejsem jako Carrie, nejsem blázen do módy!

I když byla Sarah Jessica Parker (46) opakovaně vyhlášena pánskými časopisy za nejméně přitažlivou ženu světa, dámské magazíny tuto americkou herečku milují. V těchto dnech zdobí její tvář srpnové číslo prestižní módního časopisu Vogue.

Přestože bývá herečce přisuzován charakter Carrie Bradshaw, hrdinky seriálu Sex ve městě, Sarah Jessica Parker to odmítá: „Život Carrie nemá absolutně nic společného s mým. Ráda jsem ji hrála a tato role mi změnila život v mnoha ohledech, ale já nejsem blázen do bot, ani do módy, i když módní průmysl velmi respektuju.“

Na fotografiích Maria Testina herečka pózuje jako profesionální modelka a v působivém fotoeditorialu představuje všechny své děti: Jamese , Marion a Tabithu.

Nením tajemstvím, že dvojčata Marion a Tabithu porodila Sarah Jessice Parker náhradní matka. Po tom, co svému manželovi Matthew Broderickovi porodila v roce 2002 syna Jamese, se jí tímto malým úskokem splnil celoživotní sen mít holčičku.

Touhu, kterou sama nebyla schopná proměnit v realitu, jí tak náhradní matka vyplnila hned dvojnásobně. Je obdivuhodné, s jakou energií dokáže herečka dokázala skloubit roli milující matky a manželky se svou náročnou profesí.

Sarah Jessica Parker patří k nejvytíženějším a zároveň nejlépe placeným americkým herečkám, ročně si vydělá až 30 milionů amerických dolarů.

Foto: www.fashionista.com


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Slavné maminky: Které nejvíc sluší mateřství?

Doporučujeme

Články odjinud