Sarah Jessica Parker: Slavné ženy se k sobě chovají odporně | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker: Slavné ženy se k sobě chovají odporně

Herečku Sarah Jessiku Parker vyzpovídala redakce britské edice magazínu Harper’s Bazaar. A krom toho, že osmačtyřicetiletá hvězda seriálu Sex ve městě přiznala, že má stále všechny střevíce, které před kamerou obula, postěžovala si na nehezké vztahy mezi slavnými ženami. Celebrity se podle ní k sobě zrovna hezky nechovají a používají při rozhovoru dost nevhodný slovník.

„Myslím, že dnešní reality televize – a ženy, které dnes dominují kultuře – jsou vůči sobě dost nepřátelské. Používají jazyk, který je opravdu nepřijatelný, krutý a nenávistný. Moc ráda si pamatuji to, jak Carrie a ostatní ženy ze Sexu ve městě k sobě byly velmi milé. To bylo to nejdůležitější,“ svěřila Sarah Jessica v rozhovoru pro časopis.

Moderní doba krom reality show přinesla také internet a vyhledávač Google a to i do nejzapadlejších koutů planety. Pátrat po informacích o komkoli a čemkoli je snadné. Rodačka z Ohia se však Googlu vyhýbá a nikdy do něj nezdává vlastní jméno.

„Nečtu nic. Nehledám se na Googlu. Dobrý bože, ne! Nemám na to absolutně nervy. O vše se velmi zajímám, jen ne o to, co o mně řekli jiní lidé… Je to prostě nahodilá krutost, které fakt nerozumím. Není to pro nás dobré. Nevím, víte, jak bychom se mohli vrátit zpět do lepšího stavu,“ postěžovala si představitelka novinářky Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě.

Nejen díky této roli, ale především právě díky ní, má dnes obrovskou sbírku bot.

„Mám pořád všechny ty boty, všechno, co jsem kdy nosila v nějakém filmu či televizním pořadu během života, je archivováno, ale osobně moc nenakupuji. Mám také docela malou šatnu. Je tam děsný binec! Na oko to vypadá dobře, ale všecko je nacpané ve všech rozích. Přítelkyně přijdou a podivují se: ‚Ale já mám víc oblečení než ty,‘“ dodala matka dvou dětí.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud