Sarah Jessica Parker: Stále zvažujeme Sex ve městě 3!

Sarah Jessica Parker: Stále zvažujeme Sex ve městě 3!

Herečka Sarah Jessica Parker rozvířila spekulace o tom, že možná vznikne film Sex ve městě 3. Podle jejího názoru totiž ještě stále existuje dosud nevyřčené a neprojednané téma, které by čtyřem newyorským kamarádkám slušelo.

Šestačtyřicetiletá představitelka Carrie Bradshaw sice neříká přímo, že se natáčet bude určitě, zároveň potvrdila, že tuto možnost filmaři stále zvažují.

„Myslím, že je tu ještě pravděpodobně jeden malý a důležitý příběh, který je třeba vyprávět. Zda se rozhodneme ho vytvořit, nebo kdy se rozhodneme tento zbývající příběh natočit, je zřejmě nejisté, ale je hezké o tom uvažovat,“ prohlásila Parker.

Přitom se uvažovalo také o tom, že by filmaři zpracovali příběh odehrávající se v době před Sexem ve městě. A jmenovalo by se to Deníky Carrie Bradshaw.

Jenže Sex ve městě 2 moc nenadchl producenty, kteří čekali na tučné tržby z pokladen. V kinech vydělal snímek jen 288 milionů dolarů (asi 4,9 miliardy korun), zatímco první filmový Sex ve městě utržil 415 milionů dolarů (asi 7,2 miliardy korun).

ČTĚTE TAKÉ: Poslední proměna Lady Gaga – v motýla!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud