Sarah Jessicu Parkerovou hluboce urazilo nové "ocenění"

Sarah Jessicu Parkerovou hluboce urazilo nové "ocenění"

Sarah Jessicu Parkerovou (43), ikonickou hvězdu dnes již kultovního seriálu Sex ve městě, naprosto šokovalo, když ji čtenáři prestižního pánského magazínu Maxim bez pardonu zvolili za nejméně přitažlivou ženu planety.

V nedávném rozhovoru pro magazín Grazia se ponížená herečka nad nelichotivým titulem zdravě rozčílila, protože výsledek ankety urazil nejen ji, ale především jejího manžela, herce Matthew Brodericka.

"Jsem absolutně šokovaná, zhnusená. Opravdu jsem tou nejméně sexy ženou na celé planetě?" ptala se sama sebe blonďatá herečka, jejíž vnady by bezesporu stály za hřích nejednomu muži. A pokračovala: "Mám snad hnusná umělá prsa? Napíchaný botox v obličeji nebo zvětšené rty? Vypadám snad jako nějaká kreatura? Myslím, že ne.

Je to jen brutální odporný útok na mou osobu s cílem ranit mé city," uzavřela Sarah, která byla vždy zvyklá na bezmezný obdiv svých fanoušků. Přenést se přes urážku, které se jí nyní dostalo, nezvládá a zlé jazyky tvrdí, že už zvažovala i konzultaci s psychologem.

Doporučujeme

Články odjinud