ŠÁRKA (41): Setkala jsem se s manželovou milenkou, opustily jsme ho obě

8 komentářů

Noral
19. dubna • 12:53

Jsou to zmetci,to víme všechny.Ale co nepochopím,je to že když už teda mám s milencem dítě,proč se na vlastní oči nepřesvědčím jak je to s ním opravdu,a slepě mu věřím a dokonce dopustím abych znovu otěhotněla.Některé ženské jsou naivní a hloupé až běda.

Dasa63
14. dubna • 12:09

Dokážu pochopit, když se chlap zamiluje do jiné ženy a ta, co má doma, ho přestane zajímat (nebo naopak - doma ho to přestalo zajímat, tak si najde jinou ženu). Tohle ale pochopit nedokážu - zničí život 4 dětem, dvěma ženám a nakonec asi i sobě, i když jeho mi tedy líto není... Totéž platí samozřejmě i naopak, ovšem u žen je to spíše ten první případ, že se zamiluje a spálí mosty.

SandraN
13. dubna • 19:27

Chlap, který čeká současně dítě se ženou a milenkou, to nemůže mít v hlavě v pořádku. A zaslouží si, aby platil a byl sám. Nestačí mu jedna rodina? Musí hned čekat další dítě? Když už si někdo chce vyhodit z kopýtka, ať aspoň odkryje karty hned na začátku. Ano, jsi mi sympatická, rád bych tě vídal, ale není to na společné bydlení. Dneska mají lidi víc volnosti, hned se nevdávají, nežení. Když už se někdo rozhodne jít do manželství, pak by to měl mít srovnáno a nezačínat si brzy paralelní vztah. Co bude dělat po deseti, dvaceti letech....

lebahu
13. dubna • 15:09

Já znám podobný příběh ze života. Kamarádovi se v jednu chvíli "nějak sešlo", že měl těhotnou manželku i milenku. Tak je obě posadil k nim do obýváku s tím, že je má rád obě, ať se nějak dohodnou. Dohodly se, rozbily mu hubu.

Rambíša
13. dubna • 13:18

Tento příběh je asi sesmolený podle jedné epizody z TV seriálu,tam to začne nálezem zavražděného manžela,až pak se vyšetřovatelé dopátrali,že se ženy (manželka s milenkou) tajně domluvily,odkrouhly muže a dělaly jakoby nic.Nakonec myslím šly obě sedět. Ještě tam možná byla ve hře jeho pojistka.Rozhodně tento článek je dosti odbytý a nudný, ledaže by bylo ještě pokračování,jak v sobě ženy našly zalíbení a nyní mají společnou domácnost....a provinilec dře jako kůň,aby je všechny uživil.

Dasa63
14. dubna • 12:11

@Rambíša: tak mě to dneska docela pobavilo, i když je to takové trošku přitažené za vlasy :-)

Kura
13. dubna • 11:41

Tak dneska je to opravdu humoristické čtení. Ať už se pod pseudonymem Laura Poláková skrývá kdokoliv, měl by jít radši za kasu do Tesca, byl by tam užitečnější.
Jak už píše Mata přede mnou, jen ženská naprosto mdlého ducha by dala klíče od domu někomu, koho vidí podruhé v životě, navíc, když jde o milenku jejího manžela. A dále: představte si tu Martu, jak se v noci po tmě plíží cizím domem a naprosto neomylně vtrhne do ložnice. To měla štěstí, že nevtrhla třeba do koupelny, nebo jí Šárka nakreslila pro jistotu plánek? Jak se už ptá Mata, kde byly Šárčiny děti, když v deset večer nezareagovaly na to, jak milenka jejich otce společně s jejich matkou buší do záletného otce? To se určitě potichu neodehrávalo.
A další věc: záletný manžel byl schopen koupit milence byt, aniž by to rodinný rozpočet nějak pocítil. Takže předpokládám, že nouzí netrpí a vydělává solidně, když si dokázal bokem ulít nějaký ten miliónek. Tak proč teď bydlí na ubytovně? To si není schopen zaplatit někde pronájem garsonky?

Mata69
13. dubna • 10:12

Šmankoté, to musela být fuška tohle vymyslet. Dát klíče od bytu ženské, kterou vidíte podruhé v životě. A jako se nechat načapat s manželem v posteli, bezva nápad. A ty děti, ty byly doma, když tam obě do chlapa bušily až skončil na pohotovosti? A paní fakt hned druhý den podala žádost o rozvod?

Doporučujeme

Články odjinud