Šárka Ullrichová: "Za práci jsem vděčná, bez ní bych trpěla depresemi!"

Šárka Ullrichová: "Za práci jsem vděčná, bez ní bych trpěla depresemi!"

Herečka Šárka Ullrichová (34) alias Zuzana Hrubá ze seriálu Ulice neměla vždy na růžích ustláno. Prošla si obdobím plným drog a nevěděla, jak z toho ven. Teď už má ale vše zdárně za sebou a žije v klidu a spokojenosti. Pomáhá jí k tomu prý sport.

"Teď už se necítím být ve stresu. Narozdíl od předchozí doby si organizuji věci tak, že mě nevycucávají," svěřila se Korzu herečka, která je momentálně vděčná za každou nabídku k práci.

"Jsem teď docela hodně zaneprázdněná, ale děkuji za to. A moc. Mám teď vše, po čem jsem toužila," tvrdí.

Šárka totiž moc dobře ví, že ne vždycky to tak bylo. Jakmile se zapletla do drog, celý její život se od základu změnil.

"Cítila jsem se v té době nevyužitá a měla jsem z toho deprese. Až sportování mi trochu pomohlo. Jsem fit, mám dostatek energie a změnil se mi i úhel pohledu na svět kolem mě. Zkrátka vyplavují se mi teď častěji endorfiny, a to je to, co jsem po půl roce cvičení už nutně potřebovala," tvrdí se smíchem herečka.

Teď je prý usměvavá skoro každý den. "Ta náladička po cvičení mi vydrží vždycky tak dva dny. Jsem veselá, plná energie a žiji s pocitem, že mě rychlost dnešní doby, ve které žijeme, nemůže pohltit ani převálcovat," říká Ullrichová, jejíž láskou se teď staly především in-line brusle a jóga.

Doporučujeme

Články odjinud