Šárka Vaňková do bytu chlapa nechce

Šárka Vaňková do bytu chlapa nechce

Muzikálová hvězda Šárka Vaňková (20), stříbrná z první soutěže Česko hledá SuperStar, sice nežije v celibátu, stálého přítele ale nemá. Bydlí sama a tento stav se prý podle ní hned tak nezmění. Splácí sice hypotéku, kterou si vzala na pražský byt, ale spolubydlícího ani podnájemníka rozhodně nehledá, umí se otáčet.

Šárka je naprosto soběstačná, vydělává, vaří uklízí a tvrdí: "Času je dost, to bych se musela zaláskovat, což zatím nehrozí, dávám si pauzu," prohlásila půvabná dlouhovláska, která už zdaleka nepůsobí jako křehká a naivní dívenka. Po rozchodu se svým partnerem, manažerem Jakubem Vytáčkem, má teď prý daleko více volnosti a může se plně věnovat práci a škole. Cítí se spokojená a vyrovnaná.

"Osobní život musel jít stranou. Pracuju na sobě, musím si udělat maturitu. Ale jinak je zpívání můj osud a moje jediná současná láska, které věnuju veškerý čas," řekla Šárka se smíchem a trochou nadsázky.

Skutečnou velkou lásku k muži bude tedy prožívat jen na jevišti. A jejím partnerem bude gentleman na slovo vzatý, sám D' Artagnan. Šárka Vaňková totiž studuje pod dohledem hlasového poradce a bývalého porotce soutěže Česko hledá SuperStar "kata" Eduarda Klezly, postavu Constance, D' Artagnanovy milenky, v muzikálu Tři mušketýři. Slavný muzikál uvede v únoru 2008 v novém nastudování divadlo Hybernia.

Doporučujeme

Články odjinud