Saudek rád otylky

Štědrý večer klepe na dveře, vesměs ve všech domácnostech voní vánoční cukroví a nám všem se sbíhají sliny. Ženy jímá hrůza z nabytých kilogramů, které získají během vánočního hodování. Máme strach, že se z nás po vánocích stanou otylky. Nezoufejte !

Saudek rád otylky

Foto Saudek Štědrý večer klepe na dveře, vesměs ve všech domácnostech voní vánoční cukroví a nám všem se sbíhají sliny. Ženy jímá hrůza z nabytých kilogramů, které získají během vánočního hodování. Máme strach, že se z nás po vánocích stanou otylky. Nezoufejte !
Ženy plnějších tvarů se prý mužům líbí, alespoň to tvrdí fotograf Jan Saudek. Vyzáblé ženy, které na nás hledí s titulních stran časopisů nejsou prý snem mužů. Je to prý výsledek práce celého týmu lidí počínaje maskéry, vizážisty a fotografy konče.
Proč jedna z jeho přítelkyň Sára Saudková nesplňuje představu plné noční košile, jak často sám Saudek kypré ženy nazývá, omlouvá tím, že Sára svoje oblinky dobře maskuje.

V televizním vystoupení vzkázal všem ženám, aby o Vánocích bezstarostně konzumovaly cukroví a splnily tak sen většiny mužů ???
Co vy na to?  Je opravdu snem mužů kyprá žena?

Další fotografie Jana Saudka najdete na http://www.ambrosiana.cz/Saudek/Saudek_cz.html

Doporučujeme

Články odjinud