Saunování vám zlepší pleť i postavu

Saunování vám zlepší pleť i postavu

Saunování je v posledních letech čím dál oblíbenější – a není se co divit.

Díky pravidelným návštěvám finské sauny budete mít viditelně mladší pleť, zbavíte se celulitidy, získáte lepší obranyschopnost, a navíc vám sauna pomůže s hubnutím. Pokud si navíc kabinu pořídíte domů nebo na zahradu, odpadne vám zdlouhavé cestování a užijete si ničím nerušený relax.

Pravidelným saunováním ke kráse

Určitě už jste někdy slyšela, že díky pocení v sauně se vám z těla vyplaví toxiny, příjemně zregenerujete svaly a klouby a postupně získáváte lepší obranyschopnost. Mnohým ženám finská sauna na klíč dokonce pomáhá při menstruačních bolestech. I přesto sauna nemá jenom zdravotní, ale také estetické účinky.

Díky saunování doslova omládnete. V horkém vzduchu se vám rozšíří póry i cévy, což umožní pokožce lépe dýchat. Budete tak vypadat mladší a vaše pleť bude vyhlazenější. Pravidelné saunování je navíc velmi účinné v boji proti celulitidě.

Návštěvy finské sauny vám pomohou také s hubnutím. V sauně máte vyšší tep, potíte se a spalujete více kalorií. Navíc podporujete růstový hormon, který pomáhá s vytvářením svalové hmoty. A svalová hmota je – jak známo – skvělým požíračem kalorií. Samozřejmě k tomu musíte i sportovat a zdravě jíst, finská sauna vaše úsilí „jen“ znásobí.

V neposlední řadě saunování prospěje vaší psychice. Zejména, pokud máte domácí saunu, kde vás nikdo neruší, si při saunování příjemně odpočinete a po každé návštěvě se budete cítit jako znovuzrozená. A pánové určitě potvrdí, že spokojená a odpočatá žena je vždy ta nejkrásnější.

Saunu si můžete pořídit i domů

Patříte mezi ženy, které od častějších návštěv finské sauny odrazuje nutnost cestování nebo odhalování na veřejnosti? Pak vás určitě potěší, že kabinu si klidně můžete pořídit domů. Na zahradu, dovnitř do domu nebo klidně i do bytu.

92_dama.cz-zvu-vas-do-sauny.jpg

Firmy už dnes vyrábí finské sauny na míru prakticky v jakýchkoliv rozměrech. Nejmenší finské sauny na klíč mají klidně jen dva metry čtvereční. Dodavatel vám navíc poradí, jak řešit odvětrávání nebo jak o kabinu pečovat, aby byla pořád krásná a voněla dřevem.

I když se vám to nyní může připadat jako zbytečný luxus, jak si jednou finskou saunu pořídíte domů, nebudete toho nikdy litovat.

Doporučujeme

Články odjinud